Quantcast

Η Έλλη Κοκκίνου δε Μασάι και τα βάζει με τον Marilyn Manson γιατί κατέστρεψε με την διασκευή του το Sweet Dreams

Ο Σταμάτης Φασουλής είπε για τον διάσημο Αμερικάνο rock star, ότι έχει πολλά προβλήματα…

Τσαγκ

2 Μαΐου 2017

Στην εκπομπή του ANT1 “Your face sounds familiar” όπου διάφοροι εγχώριοι ανθυποσελέμπριτις μιμούνται διάσημους τραγουδιστές, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου επέλεξε να ερμηνεύσει το Sweet Dreams των Eurythmics μιμούμενος τον Marilyn Manson και τη διασκευή που έχει κάνει στο τεράστιο κομμάτι. Μετά την εκτέλεση της μίμησης, οι 3 από τους 4 κριτές του παιχνιδιού με την κριτική τους έδειξαν γιατί η χώρα παραμένει σε καλλιτεχνική νοοτροπία 30 χρονια πίσω από τον υπόλοιπο πλανήτη.

Ο Νίκος Μουτσινάς έκρινε τέλεια την εμφάνιση του διαγωνιζόμενου άλλα είπε ότι “με το ζόρι τέλειωσα το βιντεοκλίπ του τραγουδιού, ήταν εφιαλτικό“. Μετά ήρθε η σειρά της Ελληνίδας αοιδού Έλλης Κοκκίνου, γνωστή για τα τραγούδια της όπως “Μασάι” και “Sex”, να αποδομήσει τον “ατάλαντο” Marilyn Manson λέγοντας “ Έβγαλες την διαστροφή που έχει αυτός ο άνθρωπος, το πόσο σιχαμένος είναι στο βίντεο και πόσο κατέστρεψε με την διασκευή του αυτή ένα από τα καλύτερα τραγούδια που έχουν γραφτεί“.

Μάλιστα ο άλλος κριτής, ο Σταμάτης Φασουλής έσπευσε να επιδοκιμάσει το σχόλιο της Κοκκίνου, λέγοντας ότι “Το έκανε (το τραγούδι) σαν τα μούτρα του” κάνοντας μαλιστα και το ψυχογράφημα του “τέρατος” Manson, αφού όπως ανέφερε, ο Μάνσον είχε, λέει, πολλά προβλήματα και μίσησε τον Θεό μετά από τις σπουδές του σε καθολικό σχολείο.

Ο τελευταίος κριτής, ο Φώτης Σεργουλόπουλος, έδειξε ότι υπάρχει ελπίδα ακόμα και για την ελληνική showbiz. O Σεργουλόπουλος σόκαρε τους άλλους κριτές λέγοντας ότι όχι μόνο γουστάρει τον Marilyn Manson και μάλιστα έχει δειπνήσει και μαζί του και ήταν γαμώ τα παιδιά.

 

Best of internet