Quantcast
ORIGINALS

Γιατί πρέπει να αδελφοποιηθούμε σήμερα κιόλας με τη Σαουδική Αραβία

Πετρέλαιο, αποκεφαλισμοί και τρελά party με τους νέους μας φίλους


Κώστας Αρβανίτης · 28 Νοεμβρίου 2017

Πολύς ντόρος γίνεται τελευταία για το εξωτικό βασίλειο της αραβικής χερσονήσου με το οποίους θέλει να κάνει μπίζνες ο ΠανοΚαμμένος. To εξωτικό ξερό χωράφι της Αραβικής Χερσονήσου με τις πολλές καμήλες και τα πολλά πετρέλαια είναι ένα φοβερά μαγευτικό μέρος, με το οποίο πρέπει να γίνουμε επειγόντως κολλητοί στην πορεία μας να κατακτήσουμε τον κόσμο.

Στο κάτω αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν!

Η χειμώνας και η πολιτική θέλουν τζάκι

Η Σαουδική Αραβία είναι η ίσως μοναδική χώρα στον κόσμο που έχει πάρει το όνομα της βασιλικής οικογένειας στην οποία πρακτικά ανήκει. Από τότε που η Οθωμανική Αυτοκρατορία κατέρρευσε, η οικογένεια των Σαούντ είναι το απόλυτο αφεντικό της χώρας και κυβερνά τελείως σταρχίδια της με το Κοράνι και το μαστίγιο. Κάτι το οποίο δε θα ξενίσει πάρα πολύ την Ελλάδα, όπου ψηφίζουμε ποιος θα είναι κάθε φορά ο επόμενος Μητσοτάκης, Καραμανλής ή Παπανδρέου. Και όταν λέμε φαμίλια το εννοούμε: από το βασιλιά Σαλμάν μέχρι τον πιο μακρινό ξάδερφο, έχουμε κάμποσες χιλιάδες πρίγκηπες.

Γιατί μας ενδιαφέρει: Εκτός από την αγάπη για την οικογένεια, με τόσους πρίγκηπες θα μπορούμε να έχουμε πληρότητα στη Μύκονο όλο το χρόνο.

Θεοκρατική δικτατορία: connecting people

Ο πρόγονος των Σαούντ ήξερε τι πρέπει να κάνει για να φτιάξει ένα σωστό φέουδο: Τα βρήκε από το μακρινό 1744 με ένα μουσουλμάνο θεολόγο που δίδαξε την πιο φονταμενταλιστική  μορφή του Ισλάμ που ξέραμε μέχρι να έρθει το ISIS. Η φάση είναι ότι όσο οι ιμάμηδες λένε ότι ο βασιλιάς πρέπει να είναι βασιλιάς, μπορούν ελεύθερα να κηρύττουν το θάνατο στους αλλόθρησκους και να παίρνουν το μερίδιό τους από τα πετρελαιοφράγκα. Με αυτά ανοίγουν τζαμιά από την Ινδονησία μέχρι τη Βοσνία, ώστε να διδάσκουν και σε άλλα παιδάκια τα ίδια. Κάπως δηλαδή σαν το όραμα του Άνθιμου για την Ελλάδα, αν και δυστυχώς δεν έχουμε θεσμοθετήσει ακόμη το λιθοβολισμό των άπιστων.

Γιατί μας ενδιαφέρει: Γιατί το πατρίς – θρησκεία – οικογένεια είναι ελληνική πατέντα.

Ρατσισμός, αντισημισμός, και μισογυνισμός: Σαν την Ελλάδα δηλαδή αλλά ισλάμ edition

Η μοναρχία και το θεσμοθετημένο ISIS καταφέρνουν να συμπληρώσουν το πλήρες άλμπουμ σε παραβάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων: μηδενικά δικαιώματα για τις γυναίκες, για τους αλλόθρησκους μουσουλμάνους, οι ξένοι εργάτες δουλεύουν σαν σκλάβοι, το μίσος για τους εβραίους είναι κρατική γραμμή, τα βασανιστήρια και οι εκτελέσεις είναι νόμιμα, η λογοκρισία θεσμός και για να δέσει το γλυκό αποκεφαλίζουν και ανθρώπους που καταδικάστηκαν για μαγεία. Με δυο λόγια έχουμε πολλά να μάθουμε ακόμη από αυτούς, αλλά με μαθητές όπως οι εργοδότες στη Μανωλάδα θα τους φτάσουμε πολύ γρήγορα.

Γιατί μας ενδιαφέρει: Μας ενώνουν υπερβολικά πολλά για να μας χωρίσει το θρήσκευμα.

Και οι δύο λαοί ξεχνάμε κάθε φορά που παρατήσαμε τους τόνους των ναρκωτικών μας

Προφανώς όσο η θρησκευτική αστυνομία κυνηγάει να βρει ποια γυναίκα έδειξε ακάλυπτο αστράγαλο, οι (χιλιάδες) ζάπλουτοι πρίγκηπες ζουν τη ζωάρα τους με κότερα, κόκες και πουτάνες. Για την ακρίβεια δυο χρόνια πριν ένας πρίγκηπας πιάστηκε από κάποιους αγενείς στο Λίβανο για δυο ψωροτόνους ντραγκς στο αεροπλάνο, τους οποίους ήθελε να φέρει στην πατρίδα του. Αυτή η αφηρημάδα στο να ξεχνάμε τι κάναμε τα ναρκωτικά μας είναι ένα κοινό χαρακτηριστικό που ενώνει τους δύο λαούς.

Γιατί μας ενδιαφέρει: Αφενός δεν σκάμε για τέτοια μικροπράγματα, αφετέρου μπορούμε να τους σπρώξουμε και κανένα νησί για να παρτάρουν με άνεση τους.

Έχουμε κοινούς οχτρούς από το 2500 π.Χ.

Στη ζωή όλα πάνε καλά αν έχεις οικονομική άνεση και καλούς φίλους. Η Σαουδική Αραβία είναι BFFE με τις ΗΠΑ εδώ και δεκαετίες (για την ακρίβεια τους αγαπάνε τόσο που συγχώρησαν το βασίλειο των τζιχαντιστών που ανακατεύτηκε και στους Δίδυμους Πύργους), παρότι άνετα θα φόραγαν μπούρκα στο Άγαλμα της Ελευθερίας. Επίσης έχει κόντρα με το Ιράν και χαλάει δισεκατομμύρια σε αμερικάνικα όπλα για να παίζει. Η μόνη διαφορά με εμάς δηλαδή είναι ότι έχουμε λιγότερα λεφτά και δε φοράμε κελεμπίες.

Γιατί μας ενδιαφέρει: Μη ξεχνάτε ότι έχουμε ανοιχτούς λογαριασμούς με το Ιράν από την εποχή του Ξέρξη.

 

 

Best of internet