Quantcast
ORIGINALS

17 ανεκτίμητες Ντόναλντ Tραμπ στιγμές από την πρώτη σεζόν της βασιλείας του

Το μαγικό πρώτο έτος Τραμπ μας θυμίζει πόσο γαμάτα θα περάσουμε τα επόμενα 3 χρόνια


Κώστας Αρβανίτης · 7 Νοεμβρίου 2017

Είχαμε εδώ ένα προαίσθημα πως η αυτοκρατορία του Τραμπ θα ήταν μια φάση που θα έμενε αξέχαστη, αλλά αυτό που έγινε τελικά δε μπορούσαμε με τίποτε να το φανταστούμε. Η εμπειρία που ζήσαμε τελικά ακόμη περισσότερα κι από τα ακροδεξιά οράματα τρόμου που είχαν διάφοροι στο μυαλό τους μπορεί να περιγραφεί ως εξής: Τι γίνεται αν πάρεις ένα τελείως μαλακισμένο παιδί νηπιαγωγείου και το βάλεις στο Λευκό Οίκο.

Ναι οκ, ο Τραμπ είναι όντως ρατσιστής, φιλοφασίστας όπως φάνηκε στα γεγονότα του Σάρλοτβιλ, επικίνδυνος μισογύνης και επικίνδυνος γενικά. Επίσης όμως κάνει ό,τι του κατέβει, λέει ό,τι του κατέβει από το προσωπικό του Twitter, τρελαίνεται για προβολή όπως ένα γουρούνι για λάσπη, έχει τόσες γνώσεις και background όσο αυτή ακριβώς η λάσπη, έχει λεξιλόγιo παιδιού προσχολικής αγωγής και γενικά έχει καταφέρει σε ένα χρονάκι να κάνει το θεσμό του Πλανητάρχη να θυμίζει Πρόεδρο του Εδεσσαϊκού.

Ο υπουργός Εξωτερικών του, Ρεξ Τίλερσον, τον είπε “πανίβλακα“. O προκάτοχός του Τζορτζ Μπους φοβάται ότι  ο Τραμπ θα είναι ο τελευταίος Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος γενικά και αυτό το λέει ένας τύπος που παραλίγο να πνιγεί από ένα πρέτσελ. Ας θυμηθούμε τις καλύτερες στιγμές του πιο υψηλόβαθμου stand-up comedian που πέρασε από αυτόν τον κόσμο:

Φτιάξε κι εσύ ένα τρομοκρατικό χτύπημα

Τι κάνεις άμα δε σου κάνουν οι επιθέσεις τρομοκρατών που παίζουν αυτή τη στιγμή; Φτιάχνεις μία, στο κάτω κάτω σιγά μη θυμάται ο κόσμος όλες όσες έχουν γίνει. Κάπως έτσι μάθαμε για την άγνωστη επίθεση στη Σουηδία.

Diss με το Snoop Dogg

Ο αγαπημένος μας west coast θεούλης έβγαλε ένα κλιπάκι στο οποίο πυροβολούσε τον Τραμπ και ο Ντον φυσικά απάντησε, με diss για την καριέρα του Snoop. Πάμε από την αρχή: Kαταρχάς δεν κάνεις diss στο Snoop Dogg, επειδή είσαι ο πρόεδρος των ΗΠΑ.

Κατά δεύτερον δεν  κάνεις diss στο Snoop Dogg επειδή είναι ο Snoop Dogg. O πιο smooth καριόλης.

Μύστης των γαλλικών εκλογών

Αυτό είναι το πόρισμα του νέου φίλου του Αλέξη Τσίπρα τη μέρα των εκλογών στη Γαλλία:

Σε ευχαριστούμε Πρόεδρε για τη σοφία που μας χάρισες.

Don’t you know I’m loco;

Πρέπει να μιλάς στον καθένα στη γλώσσα του αν θες να κάνεις μπίζνες. Αυτός είναι ο λόγος που ο Τραμπ στο πρώτο τηλεφώνημα με τον πρόεδρο του Μεξικού, είπε στον Ενρίκε Πένια Νιέτο κάτι στυλ “‘you got some bad hombres down there“.

Tο γραφείο του Νιέτο είπε πάντως στη συνέχεια ότι η συζήτηση ήταν “παραγωγική“. Who you tryin’ ta mess with ese?

O Πρόεδρος σας θυμίζει τη δημοκρατία ασέβαστοι

Eννοείται όντως δεν κατάλαβε γιατί οι γυναίκες διαδηλώνουν ενώ θα τον φάνε άλλα 4 χρόνια στη μάπα. Άλλοι θα είχαν απελπιστεί από την αρχή.

Ο ξάδερφος του Easy E;

Το twitter – πολυβόλο του Ντον ενίοτε πετάει και μερικά αινιγματικά tweets που άδικα θα παλεύουν να ερμηνεύσουν οι αρχαιολόγοι του μέλλοντος.

Εasy D πάντως είναι κάτι άλλο στο χωριό μου, just saying.

A common typo

Εδώ δεν είναι ακριβώς σοφία του Τραμπ αλλά ταιριάζει στο όλο σκηνικό. Ένα ενημερωτικό σημείωμα του Λευκού Οίκου έγραφε Teresa May αντί για Theresa May. Η δεύτερη είναι η πρωθυπουργός της Αγγλίας, η πρώτη έχει άλλου είδους καριέρα:

Ναι, αυτό που φαντάζεστε.

Covfefe;

Tεράστιος Τραμπ: Έγραψε κάτι ασυνάρτητο, τον πήρε ο ύπνος και άφησε όλο τον πλανήτη να προσπαθεί να βρει αν επικοινωνούν μαζί μας εξωγήινοι μέσω του προεδρικού Twitter.

Όταν είσαι υπερβολικά chill για αυτούς τους φλώρους

Δηλαδή τώρα άμα παίζει ο Εθνικός Ύμνος πρέπει να στεκόμαστε κλαρίνο;

 

Τι είναι ο Πρόεδρος, κανένα κωλόψαρο;

Όταν είσαι τόσο αλήτης που έκανες κοπάνα σε όλα τα μαθήματα της Γεωγραφίας

Κάμποσοι δαγκώθηκαν όταν ο Ντόναλντ Τραμπ πήγε στο Ισραήλ από τη Σαουδική Αραβία που ήταν πριν, καθώς δήλωσε ότι μόλις έφτασε εκεί “από τη Μέση Ανατολή“.

Δε φταίει ο πρόεδρος όμως, θα έπρεπε να έχει καμήλες ή κελεμπίες ή κάτι τέτοιο για ευκολία.

To δικτυωτό τείχος

Θυμόμαστε όλοι την περιβόητη μάντρα που θα έφτιαχνε ο Τραμπ στα σύνορα με το Μεξικό για να σταματήσε τους λαθρομετανάστες. Μπορεί να έχει κάτι θεματάκια με τη χρηματοδότηση, αλλά ο Ντον επιμένει. Η τελευταία ιδέα του μάλιστα είναι να είναι see-through για να μην χτυπάνε τον κόσμο στο κεφάλι τσουβάλια με τα ναρκωτικά που πετάνε από την άλλη μεριά.

Αλήθεια.

Αυτό είναι ένα νησί

To Πουέρτο Ρίκο είναι ένα νησί όπως εξηγεί ο Ντόναλντ Τραμπ με χάρη νομπελίστα.

Σαν να παίζει Ταμπού είναι βασικά.

Κάνε στη μπάντα Βαλκάνια φτωχομπινέ

Στη σύνοδο του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες είναι που ο Πρόεδρος απωθεί με χάρη ματατζή τον Πρωθυπουργό του Μαυροβούνιου.

Εναλλακτικά θα μπορούσε να είναι η σκηνή από το ψήσιμο με το σόι, όταν ο θείος σου φωνάζει από την ψησταριά ότι σε λίγο βγαίνουν οι πρώτες παντσέτες.

Σαν με κοιτάς, ηλιοβασίλεμα στα μάτια σου φωτιά

Δεν είσαι αυθεντικό άλφα αρσενικό Ελεύθερου Κόσμου αν δεν κοιτάξεις την έκλειψη ηλίου χωρίς προστατευτικά γυαλιά την ώρα που το φλερτ σου φοράει:

Πάντως αν κοιτάξεις πολλή ώρα την έκλειψη μπορεί το μυαλό σου να γίνει πιο φωτεινό. Κυριολεκτικά.

Άι άι άι άι άι  άι, Πουέρτο Ρίκο

Εδώ είναι που ο Ντον βγάζει ξανά το Αντόνιο Μπαντέρας που κρύβει μέσα του, αυτή τη φορά για να δουλέψει τους χτυπημένους από τυφώνα Πορτορικανούς:

Τι να κλάσει ο τυφώνας Μαρία μπροστά στον τυφώνα Ντόναλντ.

 

Κάντε χαρακίρι δειλοί

Σε μία από τις αντικειμενικά καλύτερες δηλώσεις του Τραμπ, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Ιαπωνία το μεγάλο αφεντικό των ΗΠΑ δήλωσε τις προάλλες κα πως οι Γιαπωνέζοι θα έπρεπε να έχουν καταρρίψει τον πύραυλο του Κιμ Γιονγκ Ουν επειδή είναι σαμουράι.

Aπό τώρα περιμένουμε να επισκεφτεί την Ελλάδα.

Άσε με να παίξω με τη μεγάλη σου ρουκέτα

Τα κορίτσια παίζουν με τις κούκλες τους αλλά τα αγόρια παίζουν πόλεμο. Τα αληθινά αγόρια μάλιστα παίζουν πυρηνικό πόλεμο όπως καταλαβαίνουμε από τις τουιτερικές δηλώσεις του Τραμπ εναντίον του Κιμ και της Βόρειας Κορέας.

Θα είναι κάπως sad αν το πυρηνικό ολοκαύτωμα ξεκινούσε με την προσβολή “μικρέ ρουκετάνθρωπε” πάντως.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Best of internet