Quantcast
ORIGINALS

16 εκπομπές από το νέο πρόγραμμα του EPSILON TV με περισσότερη τσίπα απ’ το SURVIVAL

Ανυπομονούμε η νέα διοίκηση να μας προτείνει την διεύθυνση προγράμματος του σταθμού


Χρήστος Πρόεδρος · 12 Οκτωβρίου 2017

Το κανάλι Epsilon μπορεί να περνάει δειλά-δειλά σε μια νέα εποχή, αφού από τα χέρια του Βρυώνη περνάει στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη, ωστόσο είμαστε σίγουροι ότι το κανάλι γνωστό και ως “βασίλειο των υαλουρονικών” δεν πρόκειται να απολέσει ολοκληρωτικά το στίγμα και τα ποιοτικά εκείνα χαρακτηριστικά που το έκαναν να ξεχωρίζει μέσα στο ελληνικό τηλεοπτικό τοπίο.

Η επιστημονική ομάδα του LUBEN, ερεύνησε τα προγράμματα των καναλιών και προτείνει στο κανάλι Epsilon 17 εντελώς πρωτότυπες και πρωτοποριακές ιδέες για τηλεοπτικές εκπομπές που θα γράψουν ιστορία εάν τις υλοποιήσει το Epsilon με την γνωστή του προσήλωση στο ΩΡΑΙΟ.

 

ΜΥ STYLE RAPS

Το απόλυτο show για το styling έρχεται στο κανάλι Epsilon. Η μεγαλύτερη παραγωγή έρχεται για να αναδείξει τα κρυφά ταλέντα του styling στην επικράτεια. Κριτική επιτροπή με εκπλήξεις και παρουσιαστής γνωστός παρουσιαστής έκπληξη.

 

ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΚΑΚΕΤΣΗ

Το ευρηματικό και διασκεδαστικό τηλεοπτικό παιχνίδι του επιχειρηματία Στηβ Κακέτση έρχεται σε μια υπερφιλόδοξη παραγωγή 100% Ελληνική που δίνει δουλειά σε Έλληνες. Κόσμος προσπαθεί να εισβάλλει στο κάστρο του Κακέτση, ενώ ο «στρατός» του επιχειρηματία στήνει ένα μαφιόζικο στρατό για να τους εμποδίσει. Ένα υπερθέαμα για μικρούς και μεγάλους!

 

ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΛΕΓΚΟ

Το αγαπημένο κανάλι ξεκινάει ένα ολοκαίνουριο λαμπρό τάλεντ show που προφανώς θα βάλει τα γυαλιά σε όλα τα άλλα talent show, ενώ μετά από κάθε ταλέντο θα μεσολαβεί συγκεκαλυμμένη διαφήμιση για τα soon to be διάσημα παιδικά παιχνίδια “ΤΑΛΕΓΚΟ”. Μαζί με ταλέγκο θα κερδίζετε και 5 μπουκαλάκια υαλουρονικό και μια κλήρωση για να εργαστείτε στο τηλεφωνικό κέντρο του καναλιού.

 

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΥΣΤΕΡΙΕΣ

Αληθινότατες οικογενειακές υστερίες θα βλέπουμε στις οθόνες μας από τη συχνότητα του αγαπημένου μας καναλιού. Το σενάριο των εκπομπών το αναλαμβάνει η συντακτική ομάδα του «Φτιάξε καφέ να στα πω» και θα πρωταγωνιστούν γνωστοί παρουσιαστές του καναλιού.

 

ΡΑΔΙΟ ΕΣΠΑΝΤΡΙΓΙΑ

Χιουμοριστική εκπομπή που θα φιλοξενείται στο στούντιο της εκπομπής Αποκαλυπτικά και θα φιλοξενεί ακριβώς το ίδιο πάνελ με την εκπομπή αποκαλυπτικά. Το πάνελ και ένας παρουσιαστής-εντερπρενέρ-έκπληξη θα μας διασκεδάζουν με ανέκδοτα, αστεία βίντεο και με μια πολύ προνομιακή τιμή για ένα μοναδικό ζευγάρι εσπαντρίγες σε τρία χρώματα το οποίο μπορείτε και να το παραγγείλετε κερδίζοντας 2 μπουκαλάκια κολλαγόνου.

 

ΠΡΩΙΝΟΣ ΦΡΑΠΕΣ

Η Ελένη Μενεγάκη μάλλον έχει ήδη αρχίσει να φοβάται, καθ’ ό,τι η βασίλισσα της πρωινής ζώνης μάλλον δεν θα είναι ξανθιά, αλλά μελαχρινή.

 

ΣΤΑ ΤΣΑΚΡΑ

Μια εκπομπή όπου θα φιλοξενούνται πνευματιστές και γιόγκι από όλη την επικράτεια.

 

STARING AT THE DANCE

Άτομα που έχουν περάσει ξυστά από τη σφαίρα της αναγνωρισιμότητας θα παρακολουθούν καθηγητές λάτιν από συνοικιακές σχολές χορού να χορεύουν.

 

ΟΙ ΦΙΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥ

Ένα φρέσκο πάνελ με νέα πρόσωπα και υπερβατικές ανησυχίες, σε ένα εβδομαδιαίο ραντεβού στο το στούντιο της εκπομπής στον Υμηττό.

 

GREEK PARTY

Σαν την Ελλάδα δεν έχει πουθενά αγαπητοί φίλοι, και η φιλόδοξη παραγωγή του Epsilon “Greek Party” θα ξεκινήσει από την Κουρούτα και με παρουσιαστή τον μάχιμο Γκιούλιβερ Κώστα Σόμμερ θα γυρίσει στα πέρατα του κόσμου, σαν ένας Ιούλιος Βέρν, ή ένας Κώστας Μάνεσης. Πάρτι αράουντ δε Γκρις.

 

ΣΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ

Χοροί τραγούδια και ποτό από το σαλονάκι της γιαγιάς του παρουσιαστή. Με τόσες φιλόδοξες παραγωγές, έχουν γκώσει όλα τα στούντιο του καναλιού, ωστόσο ο άσβεστος πόθος για παραγωγή πολιτιστικού έργου οδήγησε σε πρακτικές λύσεις.

 

ΠΑΜΕ ΜΑΚΕΤΟ

Πιστό στη λογική της τηλεοπτικής νεκρανάστασης διασημοτήτων, το κανάλι Epsilon θα μπορούσε να κάνει μια δακρύβρεχτη εξυγχρονιστική εκπομπή όπου ο Κώστας Σημίτης στέλνει μακέτες από ΕΡΓΑ ΠΑΣΟΚ σε κόσμο που το έχει ανάγκη.

 

Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΒΙΚΥΣ

Για να κατανοήσουμε σε βάθος όσα συμβαίνουν γύρω μας και για όσα θα συμβούν. Για να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά, σε προκλήσεις και τεκτονικές δονήσεις που μας επιφυλάσσει το μέλλον σε καιρούς παγκόσμιας καπιταλιστικής κρίσης, ας ξεκινήσουμε, σήμερα, την περιοδολόγησή μας στα ιστορικά φαινόμενα, έχοντας ως οδηγό τον Τροχό της Βίκυς.

 

ΦΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ

 

Σε άλλη μια εκπομπή για συμπληρώματα διατροφής, αλλά με τη λογική της ειλικρίνειας, της αμεσότητας και του reverse marketing, το Epsilon λανσάρει την εκπομπή υγείας και φυσικά τηλεπωλήσεων «Φόλα για την υγεία μου».

 

MHN AXNIZEIΣ ΤΗΝ ΤΣΙΠΟΥΡΑ

Καθημερινό show μαγειρικής στο οποίο ζευγάρια διάφορων ηλικιών μαγειρεύουν και τσακώνονται μπροστά από την κουζίνα.

 

ΤΑ ΠΑΠΑΤΡΑΓΟΥΔΑ

Η μεγάλη επιστροφή του Χριστιανικού Ροκ, Σκυλάδικου και λαϊκού έρχεται στο Epsilon με τα Παπατράγουδα, στα οποία θα εμφανίζονται οι άπειρες ιδιάζουσες περιπτώσεις παπάδων από τον ευλογημένο μας τόπο, αναδεικνύοντας τον πνευματικό πλούτο που υπάρχει στους κόλπους της ορθοδοξίας.

Best of internet