Quantcast
ORIGINALS

10 σχολικά αντικείμενα για να γίνεις η πρώτη μούρη στο σχολείο

Πως να μην περάσεις απαρατήρητος την πρώτη μέρα της νέας σχολικής χρονιάς


Γιάννης Χατόλας · 2 Σεπτεμβρίου 2017

Ααααχ ο Σεπτέμβρης. Καλό χειμώνα να έχουμε. Επιστρέφουμε στις δουλειές μας, τα δέντρα μαράζουν, η φύση γίνεται brown and bloom, τα πρωτοβρόχια μετατρέπουν τους άρτια κατασκευασμένους ελληνικούς δρόμους σε πανέμορφους ποταμούς λάσπης και λυμάτων. Πραγματικά η ομορφότερη εποχή του κόσμου.

Επιστροφή στα θρανία λοιπόν, για μικρούς και μεγάλους λουμπενίστας. Τα κεφάλια μέσα και άλλες τετριμμένες ευχές κονσέρβα. Φροντίσαμε να κάνουμε την μετάβαση στις σχολικές/ακαδημαϊκές αίθουσες και αμφιθέατρα λιγότερο επώδυνη με έναν οδηγό αγοράς που θα κάνει εσάς (ή τα παιδιά σας) να ξεχωρίσετε μέσα στο πλήθος. Είτε τα αγοράσετε για τον εαυτό σας, είτε για τα παιδιά σας είτε τα κάνετε δώρο σε εχθρούς και φίλους, το μόνο σίγουρο είναι ότι με παρακάτω αξεσουάρ δε θα περάσετε απαρατήρητοι.

1. Αυτό το αρχιδατο σακίδιο

Με μόλις 120 δολάρια μπορείτε να αγοράσετε αυτή την καταπληκτική τσάντα αρχίδια του κυρίου Daniel Bitton. Δείξτε σε όλους ότι τα έχετε τόσο μεγάλα που αναγκάζεστε να τα κουβαλάτε στους ώμους σας. Μεγάλος αποθηκευτικός χώρος, κατασκευή υψηλών προδιαγραφών τόσο για casual όσο και για formal εμφανίσεις. Το ρεαλιστικό σχέδιο αρχιδιών θα σας επιτρέψει για πρώτη φορά να τα γράψετε όλα και, κυριολεκτικά, να τα αποθηκεύσετε στα αρχίδια σας. Ιδιαίτερη μνεία θα πρέπει να κάνουμε στην εκτύπωση του σχεδίου, που περιλαμβάνει ακόμα και τις καρυδότριχες. Η λεπτομέρεια είναι που κάνει τη διαφορά.

2. Σακίδιο “Anus”

Ξεκινήστε τη νέα σχολική χρονιά με ένα αυθεντικό σακίδιο Anus. Το ψυχεδελικό mescaline/DMT σχέδιο με το λιονταράκι να τσεκάρει ροζ σαύρες και άλλα διαστημικά ζωύφια, μοιάζει βγαλμένο από τριπάκι του Hunter S. Thompson, καθώς και τα neon – glow in the dark χρώματά του, σε συνδυασμό με το λογότυπο ANUS, θα τραβήξουν όλα τα βλέμματα πάνω σας. Υποψιάζομαι ότι είναι από την ίδια εταιρία κινέζικων bootleg που μας χάρισαν και το σακίδιο OBAMA-HARRY POTTER-SONIC. Βαθιά μέσα σου είσαι ένας κωλοχίπστερ και ξέρεις ότι το χρειάζεσαι.

3. Σακίδιο Donald Trump

Ξημεροβραδιάζεσαι στο /pol; Το προφίλ σου στο Facebook είναι γεμάτο με Πεπέδες; Έχεις χτυπήσει μανίκι Fail-O Κρανιδιώτη και γυπαετό Νέας Δεξιάς; Πιστεύεις ότι υπάρχει μια παγκόσμια εβραιομασωνική συνομωσία όπου λουμινέτοι ανθρωπόσαυροι από την κοίλη γη προσπαθούν να επιβάλλουν την πολιτική ορθότητα; Σου τη σπάνε οι νόρμιδες και φωνάζεις DEUS VULT μετά την πρωινή; Το σακίδιο Donald Trump είναι εδώ για να προκαλέσει φόβο και τρόμο σε κάθε φεμινίστρια, αναρχοάπλυτο και εαμοβούλγαρο.

4. Κασετίνα πιτόγυρο

Όλη η παρέα θα λιγουρεύεται την κασετίνα σου. Για έξτρα αποτελεσματικότητα εκτός από μολύβι και στυλό, μπορείς να χώσεις εσάνς τζατζικιού και να σπάσεις τα ρουθούνια και τα παπάρια κάθε άχρηστου που παραγγέλνει πιτόγυρο χωρίς γιαουρτοσκόρδιο επειδή “μυρίζει άσχημα”. Το πιτόγυρο είναι το ύψιστο δώρο των θεών στην ανθρωπότητα και αυτή η κασετίνα τιμάει την συνεισφορά του στον μπολιτιζμό μας. Αν αγαπάς την πίτα γύρο -ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΣ- και δεν είσαι φλώρος, αγόρασέ το ΤΩΡΑ!

5. Κασετίνα Τσιπούρα

Για τους μερακλήδες φίλους προτείνουμε την κασετίνα τσιπούρα. Η Ελλάδα το καλοκαίρι είναι ήλιος, θάλασσα και ερασιτέχνες ψαράδες να βαράνε πετονιά ανάμεσα σε λουόμενους. Το ψάρεμα είναι μέσα στο DNA μας. Δώστε στον κανακάρη σας μια κασετίνα τσιπούρα για να του θυμίσετε ότι το επόμενο καλοκαίρι, όταν τα άλλα παιδιά θα ρίχνουν μακροβούτια, αυτός θα ρίχνει καθετή και θα βρωμάει ψαρίλα επειδή “πρέπει να μάθει την τέχνη”. Ούτως η άλλως για ΤΕΙ ιχθυοκαλλιέργειας το κόβω το μούλικό σου, οπότε θα ταιριάξει και με το γενικότερο concept.

6. Ξύστρα πέος

Εδώ μπαίνουμε σε σκληρά BDSM σκηνικά. Σκεφτείτε λοιπόν: κάποιο μυαλό σε μια βιομηχανία είχε την ιδέα να φτιάξουν μια ξύστρα σε σχήμα πέους στην οποία θα καρφώνεις το μολύβι μέσα στην ουρήθρα για να το ξύσεις. Σας πόνεσε ε; Θέλω να το φανταστείτε λιγάκι σαν εικόνα: ένα μολύβι να μπαίνει σε μια ουρήθρα. Αργά, αργά. Από την άλλη βέβαια μπορείς να το πάρεις και λίγο συμβολικά και να πεις ότι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, πάλι θα τα ξύνεις.
Ιδανικό για: Σαδομαζοχιστές, piercing freaks και 50ρηδες δημόσιους υπαλλήλους.

7. Goth ξύστρα κεφάλι

Εδώ η λογική είναι απλή: χώνεις το μολύβι στο μάτι και η ξύστρα ξερνάει ξύσματα. Εμπνευσμένη από torture porn σκηνές του Eli Roth και γιαπωνέζικο 80s gore, η ξύστρα αποτελεί ένα must buy αξεσουάρ για τους θαμώνες του Rebound, του Second Skin και του Dark Sun. Αν είσαι γονιός, άφησέ την σαν δώρο πάνω στο γραφείο της κορούλας σου ενώ κοιμάται για να ξυπνήσει με αυτή την ευχάριστη εικόνα.

8. Αντιστρές αρχίδια

Διώξτε το άγχος της μελέτης με αντιστρές αμελέτητα. Με βεντούζα για να μπορούν να τοποθετηθούν διακριτικά κάτω από το γραφείο σας, άνδρες και γυναίκες μπορούν πλέον να τα ξύνουν, να τα παίζουν και να τα ζυγίζουν κάθε ώρα και στιγμή. Κατάλληλα για το σπίτι, το σχολείο και το γραφείο, τα αντιστρές αρχίδια θα βρίσκονται εκεί, στήριγμα στις δύσκολες στιγμές της χρονιάς που έρχεται.

Best of internet