Quantcast
ORIGINALS

Η εκπομπή μαγειρικής “Average Chef” με παρουσιαστή τον Διονύση Ατζαράκη έρχεται αποκλειστικά στο Luben

Μια ευγενική χορηγία των Knorr Snack Pots


Διονύσης Παππάς · 20 Ιουλίου 2017
Το άρθρο περιέχει τοποθέτηση προϊόντος

Το Average Chef, η εκπομπή μαγειρικής που προβάλλεται με τεράστια επιτυχία σε περισσότερες από 40 χώρες, ήρθε στο luben.tv

Ο μεγαλύτερος ίντερνετικός διαγωνισμός μαγειρικής με παρουσιαστή τον Ιησού Χρηστό του ελληνικού Stand Up, Διονύση Ατζαράκη, θα αναδείξει τον κορυφαίο μέτριο Έλληνα Chef. Το πάθος και το ταλέντο των διαγωνιζόμενων στην κουζίνα είναι τα στοιχεία που ξεχωρίζουν τον νικητή που θα κερδίσει, πέρα από τον τίτλο του και το έπαθλο των 50.000 ευρώ!

Στο σημερινό επεισόδιο του Average Chef οι παίκτες έχοντας μάθει τα μυστικά της κουζίνας από τους καλύτερους, θα μας παρουσιάσουν συνταγές που δεν έχουμε ξαναδεί. Η Πόπη, ο Παναγιώτης και ο Μάνος έχουν στόχο μέσα σε 5 λεπτά να φτιάξουν κάτι που να τρώγεται.

Όπως καταλαβαίνετε, αγαπητοί φίλοι, τα Knorr Snack Pots είναι ο μόνος τρόπος να φτιάξεις κάτι νόστιμο και χορταστικό μέσα σε μόνο 5 λεπτά. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ζεστό νερό και ένα πιρούνι.

Κύριες και Κύριοι, αυτό ήταν το πρώτο και τελευταίο επεισόδιο του Average Chef. Μέχρι την επόμενη εκπομπή (την ποια;) να είστε όλοι καλά

Best of internet