Quantcast
ORIGINALS

16 ταινίες που γίνονται πολύ καλύτερες αν αλλάξεις ένα γράμμα στον τίτλο

Αλλάξαμε απλά ένα γράμμα σε αυτές τις ταινίες και διαπιστώσαμε ότι το αποτέλεσμα είναι αμέσως καλύτερο


LUBEN CREW · 8 Ιουλίου 2017

ΟΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Η φλογερή Ίλια, είναι μια ατίθαση πόρνη που εργάζεται στον Πειραιά και κρυφά από τον νταβατζή της κάνει έξτρα σε μια γραμμή για τηλεφωνικό σεξ. Όταν ο νταβατζής της περιοχής της κόψει το τηλέφωνο για να μη μπορεί να βρει πελάτες, η Ίλια με τη βοήθεια ενός Αμερικανού, προσπαθεί να επανασυνδέσει τη γραμμή της μέχρι το τέλος της εβδομάδας.


Ο ΚΑΜΕΝΟΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΛΑ

Ένας θεότρελος 50άρης ακροδεξιός παρέα με έναν 40άρη πρωην αριστερό εμπλέκονται με ξέφρενη διάθεση σε ένα επικίνδυνο παιχνίδι με μνημόνια, στρατό, μπάτσους και μίντια – ένα παιχνίδι όπου ο Καμμένος είναι τελικά ο κερδισμένος! Ατμοσφαιρική σκηνοθεσία, δράση, ίλιγγος και αμήχανο φινάλε σε μια από τις πιο αμφιλεγόμενες ταινίες της δεκαετίας που δίχασε κοινό και κριτικούς.

ΜΟΔΑ ΤΣΑΝΤΑ ΚΑΙ ΚΟΠΑΝΑ

Η Νεοϋορκέζα συντάκτρια lifestyle Κάρι Μπράντσω και οι τρεις φίλες της μοιράζονται το ίδιο πάθος για την μόδα, τα καλοφτιαγμένα κοκτέηλ, το σεξ και τον αντιφασισμό. Μετά από μια άγρια συμπλοκή με μπλοκ αμερικανών οπαδών της Χρυσής Αυγής τους οποίους προπηλακίζουν με τσάντες Louis Vitton η παρέα περιπλανιέται στη φαντασμαγορική Νέα Υόρκη απο fashion show στο άλλο σε μια βόλτα γεμάτη δράση και αγωνία από στην προσπάθεια της να αποφύγει τη σύλληψη.

ΟΙ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΟΙ ΜΑΝΤΡΕΣ

Ένας ελληνοαμερικανός, ο Τζιμ, έρχεται στην Ελλάδα για να ανοίξει μια μπουάτ για τουρίστες με σήμα κατατεθέν τη θαλασσιά μάντρα που δέσποζε στην είσοδο. Λίγο αργότερα, παραδίπλα ανοίγει και μια άλλη μπουάτ με θαλασσιά μάντρα και μοντέρνο ρεπερτόριο. Επικεφαλής της ορχήστρας είναι η Μαίρη την οποία ερωτεύεται σφοδρά ο Φώτης Τσιπούρας ο μπουζουξής, κι εκείνη προσπαθεί να τον «σουλουπώσει» κάπως και να τον κάνει πιο κομψό και μοντέρνο. Η μεταξύ τους σύγκρουση είναι αναπόφευκτη, οπότε ο Φώτης τα παρατάει όλα και γίνεται βοσκός.

ΤΟ ΔΩΜΑ ΒΑΦΤΗΚΕ ΚΟΚΚΙΝΟ

Στη Λαμία του 1977, το χρώμα που θα βαφτεί το δώμα μιας πολυκατοικίας γίνεται η αφορμή ώστε η διαχειριστική συνέλευση του κτιρίου να γίνει επεισοδιακή. Όταν ο Οδυσσέας απ’ τον 3ο αποκαλύπτει ότι ήδη έχει ξεκινήσει πρωτοβουλιακά να βάφει κόκκινο το δώμα, τότε η σκοτεινή πλευρά των ενοίκων φέρνει τα πάνω κάτω.

 

ΜΑΡΙΧΟΥΑΝΑ ΣΤΟΚ

Ο Σήφης είναι αγρότης στα Ζωνιανά της Κρήτης, όταν μετά από μια χρονιά με πολύ καλή σοδειά, γνωρίζει την Μαρία-Ιωάννα που έχει έρθει ως αναπληρώτρια δασκάλα στο χωριό. Ο απροσδόκητος έρωτας των δύο μαζί με τις ανησυχίες του Σήφη για το τι θα κάνει το μεγάλο απόθεμα από σέσκουλα, πλέκονται σε μια ρομαντική κομεντί.

ΑΥΤΗ Η ΝΥΣΤΑ ΜΕΝΕΙ

Φιλοδοξώντας να κάνει καριέρα ως τραγουδίστρια, η Στέλλα ξεκινάει το ταξίδι της σε λαϊκά μαγαζιά της επαρχίας. Τα νυχτερινά ωράρια όμως προκαλούν δυσκολίες στη Στέλλα η οποία τα παρατάει και αποφασίζει να γίνει υπάλληλος τράπεζας για να διαπιστώσει ότι κάτι παραμένει ίδιο στην καινούρια της δουλειά.

ΤΟ ΠΙΟ ΛΑΜΠΡΟ ΑΣΤΑΡΙ

Η Κατερίνα δουλεύει μαζί με τον πατέρα της στην οικοδομή. Είναι αγαπητή σε όλους γιατί τους διασκεδάζει με τα λαϊκά τραγούδια που τους τραγουδά. Η Κατερίνα προσλαμβάνεται ως ambassador από μια εταιρία οικοδομικών χρωμάτων. Αμέσως θα γίνει το πιο λαμπρό αστάρι, ερμηνεύοντας, το πρώτο μεγάλης διάρκειας advertorial στο Ελληνικό σινεμά.

ΜΑΝ…

Ο Δημήτρης είναι πολύ αγαπητός στη γειτονιά του και όλοι τον φωνάζουν «Μαν». Βγάζοντας ένα βράδυ το σκύλο του «Ντουντ» βόλτα, θα γνωρίσει τη Χριστίνα, την οποία και θα ερωτευτεί παράφορα. Πώς όμως θα εξελισσόταν η ζωή του αν ένας άλλος Μαν τον χτύπαγε με φορτηγάκι;

ΓΟΡΓΟΝΕΣ ΚΑΙ ΔΑΓΚΕΣ

Ο ανταγωνισμός ενός πλουσιόπαιδου και μιας χορεύτριας-ιδιοκτήτριας νυχτερινού κέντρου για την αγορά οικοπέδων σε ένα τουριστικά αναξιοποίητο νησί φέρνει τον δικηγόρο Διονύση Δάγκα στο νησί για να ρυθμίσει την αντιδικία. Ωστόσο το επόμενο πρωί στο νησί βρίσκονται δεκάδες Δάγκες σε πλήρη σύγχυση. Τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα περισσότερο όταν η θάλασσα ξεβράζει ένα κοπάδι γοργόνες δημιουργώντας ένα περιβάλλον με πολλές αισθηματικές συνέπειες.

ΠΤΗΝΑ ΤΣΙΓΑΡΑ

Ο Νίκος είναι ένας τριαντάχρονος άνεργος που ζει μόνος δίχως φιλενάδα, από πεποίθηση, μέχρι που γνωρίζει σε ένα τηλεφωνικό θάλαμο τη Σοφία, μια όμορφη νεαρή κοπέλα γεμάτη αυτοπεποίθηση που εργάζεται στο χώρο της μόδας. Χάνονται τη νύχτα στην πόλη μέχρι που μια ζοφερή εξέλιξη θα τους τρομοκρατήσει. Ο βραδινός ουρανός της Αθήνας σκεπάζεται από παράξενα πετούμενα και η ξέγνοιαστη περιπλάνηση γίνεται αγώνας επιβίωσης και για τους δύο. Ένα ατμοσφαιρικό θρίλερ με έντονους οικολογικούς προβληματισμούς.

ΤΡΕΛΟΣ, ΠΑΛΑΒΟΣ ΚΑΙ ΒΕΓΚΑΣ

Ο Θανάσης, αν και απλός σερβιτόρος, στην πραγματικότητα είναι ο αεικίνητος πυρήνας του fan club των VEGAS στην Αμαλιάδα. Την ημέρα του γάμου του με την αγαπημένη του (Ελένη Ανουσάκη) ένα ατύχημα στο κεφάλι θα του στερήσει τη μνήμη του και τα λογικά του. Με μοναδικό του όπλο επικοινωνίας το ότι θυμάται όλους τους στίχους των VEGAS θα προσπαθήσει να σώσει τον γάμο του, ώσπου ένα δεύτερο χτύπημα τον επαναφέρει στην πραγματικότητα.

ΤΣΟΥ…

Στην Αθήνα τον Δεκαπενταύγουστο. Ένας νεαρός εθισμένος στην ηρωϊνη προσπαθεί απελπισμένα να βρει την δόση του. Μέσα από δύσκολες καταστάσεις θα αντιμετωπίσει την κόλαση των ναρκωτικών από την οποία θα καταφέρει να αποδράσει όταν μια φίλη του του δώσει ένα φυλλάδιο της ΚΝΕ. Λέει “Τσου” σε όλα τα ναρκωτικά, σκληρά και μαλακά, και παλεύει ενάντια στην λυκοσυμμαχία της ΕΕ. Παραγωγή του
Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας, όλο το καστ και το σενάριο έχει φτιαχτεί από νεολαίους της οργάνωσης βάσης Ζωγράφου.

ΟΠΙΟ ΣΤΗΝ ΟΜΙΧΛΗ

Η Βούλα κι ο Αλέξανδρος είναι δυο παιδιά, αδέλφια, που ο πατέρας τους δουλεύει στα διυλιστήρια. Αυτή, τουλάχιστον, είναι η απάντηση που τους δίνει η μητέρα τους όταν εκείνα τον αναζητούν. Μια μέρα, επιβιβάζονται σε ένα τρένο που νομίζουν ότι θα τους μεταφέρει στα διυλιστήρια. Το ταξίδι τους όμως δε φαίνεται να πραγματοποιείται. Ο προορισμός απομακρύνεται όσο τα παιδιά μπαίνουν σε μια διαρκή μαστούρα όσο το τραίνο πλησιάζει μέσα σε ένα μυστήριο νέφος που μοιάζει με ομίχλη. Τα παιδιά σε σχεδόν κωματώδη κατάσταση αρχίζουν να αμφισβητούν εάν ο πατέρας τους είναι καν ζωντανός, ενώ το τραίνο συνεχίζει το ταξίδι προς την κόλαση.

ALTER EMO

Ένα emo συγκρότημα ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη για να συμμετάσχει σε μια ακρόαση για ένα talent show του τηλεοπτικού καναλιού Alter. Ο τραγουδιστής, αν και διατηρεί μια κορεσμένη ερωτική σχέση με την τραγουδίστρια του γκρουπ, φλερτάρει επικίνδυνα με την scremo οδηγό του πούλμαν. Όλοι φλερτάρτουν επικίνδυνα με τα τη λακ και το eyeliner. Σε σκηνοθεσία, παραγωγή και σενάριο Μένιου Φουρθιώτη. Μουσική: Νίκος Καρβέλας.

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΜΟΣ

Ακολουθούμε την πορεία ενός ανερχόμενου dj που προσπαθεί να γίνει πρώτο όνομα στα μπουζούκια μιας μικρής επαρχιακής πόλης μοιράζοντας φυλλάδια και προσκλήσεις έξω από μαγαζιά. Όταν επιτέλους έρχεται η αναγνώριση, η ζωή του έχει ήδη εκτροχιαστεί, αφού πλέον αντιλαμβάνεται τα πάντα ως ευκαιρία για να προωθήσει τα event του, μπαίνοντας σε ένα αυτοκαταστροφικό μονοπάτι.

Best of internet