Quantcast
ORIGINALS

Ρωτήσαμε τους διαχειριστές της σελίδας «Φέησμπουκ 2050 μ.X.» πότε θα βγούμε στις αγορές

Όλα όσα θέλατε να ξέρετε και ντρεπόσασταν να πάτε σε χαρτορίχτρες ή να ψηφίσετε ΔΗΣΥ για να τα μάθετε


Σκέφτεστε συχνά αγαπητέ φίλες και φίλοι πως θα είναι αυτός ο ευλογημένος τόπος μετά από μερικά χρόνια; Πώς θα είναι η χώρα του Περικλή και του Σωκράτη όταν η διαδικασία επιτήρησης φύγει απο πάνω μας, όταν τα φτερά μας ανοίξουν, όταν η παραγωγικότητα εκτοξευθεί και όταν η Ελλάδα βγει στις αγορές; Κι εμείς το σκεφτόμαστε γι’ αυτό και απευθυνθήκαμε στους ειδικούς για να το μάθουμε. Δηλαδή στους admins της σελίδας Φέησμπουκ 2050 μ.Χ.

Ένας χρονοταξιδιώτης με καταγωγή από την Διαστημική Ομοσπονδία της Ελλάδος του 2050, γύρισε πίσω στον χρόνο για να  μοιραστεί με εμάς τους προγόνους του εξαιρετικά χρήσιμες πληροφορίες για το τι μας επιφυλάσσει το μακρινό μέλλον. Μέσω της σελίδας του, «Φέησμπουκ 2050 μ.χ» μας χαρίζει κλέφτες ματιές σε έναν «θαυμαστό ελληνικό καινούργιο κόσμο».

22 Ιουνίου 2028:Το Υπουργείο Διαγαλαξιακής Πολιτικής ανακοινώνει διαγωνισμό για την πρόσληψη 1800 μονίμων δημοσίων υπαλλήλων στην Επιτροπή Υποδοχής Εξωγήινων.

Posted by Φέησμπουκ 2050 μ.Χ. on Donnerstag, 22. Juni 2017

Σύμφωνα με απόρρητες πληροφορίες, ο χρονοταξιδιώτης ταξίδεψε στην εποχή μας μέσω μιας χρονοπύλης που άνοιξαν κατά λάθος στο διάλειμμα τους, εργαζόμενοι στον διαστημικό σταθμό της Καλαμάτας. Δεν γνωρίζουμε το τι και το πως, καθότι δεν σκαμπάζουμε και πολλά από κβαντομηχανική. Αυτό το λαθάκι μας έδωσε την ευκαιρία να μιλήσουμε μαζί του και να μας κάνει σπόιλεριασει για ζητήματα που αφορούν την χώρα μας και όχι μόνο.

18 Ιουνίου 2031: Συνέντευξη Maynard James Keenan: "Τόσα χρόνια με ρωτάτε γιατί οι Tool δεν έβγαλαν καινούριο αλμπουμ. …

Posted by Φέησμπουκ 2050 μ.Χ. on Sonntag, 18. Juni 2017

2042 Μ.Χ. Αμερικανοί στρατιώτες με την συνοδεία drones εισβάλουν στο τροπικό δάσος Χαιδαρίου, αλλά το υγρό κλίμα και η πανίδα της ζούγκλας τους αναγκάζει να επιστρέψουν στην σαβανα των Ανω Λιοσίων.

Posted by Φέησμπουκ 2050 μ.Χ. on Freitag, 16. Juni 2017

Σαν σήμερα 28/06/2040Διαρρέει κρυφό αρχείο της ΕΥΠ, το οποίο αποδεικνύει ότι ο Παύλος Πολάκης είναι γενετικό πείραμα, α…

Posted by Φέησμπουκ 2050 μ.Χ. on Mittwoch, 28. Juni 2017

27 Ιουνίου 2025:Αποκαλύπτεται η ταυτότητα του Banksy.

Posted by Φέησμπουκ 2050 μ.Χ. on Dienstag, 27. Juni 2017

Posted by Φέησμπουκ 2050 μ.Χ. on Freitag, 9. Juni 2017

8 Ιουνίου 2022:Το Luben χρεωκοπεί και επίσημα.Νέος ιδιοκτήτης ο Όμιλος Μαρινάκη.

Posted by Φέησμπουκ 2050 μ.Χ. on Donnerstag, 8. Juni 2017

SPOILER ALERT:

Καλησπέρα αγαπητέ χρονοταξιδιώτη, τι λέει;

Έχει πρωτόγνωρη ζέστη αυτές τις μέρες στην Οθωμανική Αυτοκρατορία και η αλήθεια είναι δεν την παλεύω. Απλά για να ξέρεις, σε λίγα χρόνια από σήμερα θα αποκαλυφθεί η παγκόσμια συνωμοσία για το global warming και ο καιρός θα συνεχίσει να είναι όπως τον ξέρεις. Οι πάγοι θα λιώσουν μόνο στην Ανταρκτική και οι θερμές αέριες μάζες θα εμποδίζονται από τεράστια τείχη που θα χρηματοδοτήσει το Μεξικό για όλες του χώρες πάνω από τον Ισημερινό.

Αποκάλυψε μας (με το μαλακό) ποτέ βγαίνουμε αγορές και πότε βγαίνουμε από τα μνημόνια

Χα χα χα. Αστεία ερώτηση. Λοιπόν, παιδιά, μην αγχώνεστε. Αυτή η κατάσταση που βίωσε η Ελληνική επικράτεια ήταν ένας προθάλαμος αποβολής από την Δύση και διείσδυσης στην Ανατολή. Μέχρι το 2025 ΜΧ, με συμμάχους χώρες όπως η Τουρκία, Γεωργία, Αρμενία, Ιράν και Αζερμπαϊτζάν η Ελλάδα επανήλθε στην ανάπτυξη και μάλιστα έκανε τεράστια βήματα μπροστά, υιοθετώντας πλήρως τον ανατολίτικο τρόπο ζωής.

Άλλα 10 χρόνια μένουν μέχρι το 2060 που η χώρα θα χρειαστεί πλεόνασμα 2% την παλεύετε εκεί στο μακρινό μέλλον;

Να φανταστείς το δάνειο πλέον το πληρώνουμε σε ρούβλια, με συνέπεια να είναι peanuts μπροστά στο Ευρώ Υπερτιμημένο. Αν θυμάμαι καλά, ένας πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και της Ρόμα πίσω στο 2020 καταστράφηκε οικονομικά γιατί επέμενε να μην κάνει συμβόλαιο σε ρούβλι. Τι να πεις; Περίεργοι άνθρωποι…

Ποιος virtual reality κόσμος είναι πρώτος στα τσαρτς των βιντεογκέημς; ΠΑΣΟΚ με Ανδρέα, χούντα η κάτι άλλο;

Το πρώτο που κυκλοφόρησε ήταν το “Kill a Neonazi” (2021) και δεν πήγε καλά γιατί το κοινό που απευθυνόταν δεν είχε τα φράγκα να το παίξει. Άσε που ήταν και δύσκολο. Μετά βγήκε το “Kill a Homeless” (2022) το οποίο έσκισε. Ιστορική παιχνιδάρα. Μετά βγήκαν οι «Νέοι Κόσμοι» (2030) από μια ελληνική εταιρεία διαχείρισης ανθρωπίνων πόρων, που έκανες διακοπές σε virtual reality περιβάλλον. Εδώ να πούμε ότι καταργήθηκαν τότε οι άδειες για μισθωτούς.
Στο 2031, βγήκαν τα virtual reality «με Πασόκ» και «με Χούντα» που ανέβηκαν άνετα στις πρώτες θέσεις των charts. Τις επόμενες χρονιές βγήκαν και τα «με Σύριζα» και «με Κούλη» αλλά δεν είχαν ανάλογη επιτυχία. Μια μικρή εταιρεία ανέπτυξε και fantasy virtual reality κόσμους και πήγε πολύ καλύτερα, στην επόμενη πενταετία με τα επιτυχημένα «Enosi Kentroon Rule this Earth» και «Golden Dawn: Escape from Athens City».

Σε ποιο επετειακό τελευταίο live των Πυξ Λαξ βρισκόμαστε στο 2050;

Η κλωνοποίηση τους μας βοήθησε να μην τους χάσουμε ποτέ. Πλέον κάνουν εμφανίσεις σε κάθε πόλη κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο, ενώ το σύνολο των κλώνων τους μαζεύεται κάθε χρόνο στο Terravibe για ένα 24 ωρο non stop live, που στο τέλος υπάρχει και τελετουργικό αυτοθυσίας έντεχνου καλλιτέχνη στον βωμό της τέχνης.

2031 ΜΧΤον Γιανη Βαρουφάκη και την Δανάη Στρατου θα υποδυθεί το ζεύγος Statham/Huntington, στην νέα ταινία του Γαβρά, "First Time Left". Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Αλέξη Τσίπρα, ο Colin Farrell.

Posted by Φέησμπουκ 2050 μ.Χ. on Mittwoch, 28. Juni 2017

Καταπολεμήθηκε τελικά ο χουλιγκανισμός από τα ελληνικά γήπεδα και αν ναι πως;

Ο χουλιγκανισμός πλέον θεωρείται ως το πιο υγιές κομμάτι του ελληνικού αθλητισμού και μάλιστα πριμοδοτείται με μόρια για εισαγωγή στο δημόσιο. Τα ξυλίκια πλέον ελέγχονται και επιβλέπονται με κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, όπου και επεξεργάζονται από ειδικούς με σκοπό την κατάρτιση πινάκων που αποστέλλονται στο υπουργείο απασχόλησης του πολίτη.

Έχουμε έρθει οι Έλληνες τελικά σε επαφή με τους προγόνους μας στον γαλαξία του Σείριου;

Οι πρώτες επαφές έγιναν ήδη από το μακρινό 2017. Ένας συμπολίτης μας εκδιώχθηκε και κυνηγήθηκε άδικα και κατέφυγε στην επίκληση των αρχαίων δυνάμεων. Έτσι η πύλη άνοιξε. Και από τότε όλα πάνε καλύτερα και για εμάς και για αυτούς. Win win που έλεγε και ένας αρχαίος ‘Eλληνας φιλόσοφος.

Ποια είναι τα πιο δημοφιλή σε πωλήσεις σεξ ρόμποτς την εποχή σας;

Αυτά που καίνε diesel, βασικά. Αλλά και τα υγραερίου καλά τα πάνε, αν και για να χωρέσει το τροφοδοτικό, έχουν μεγάλο κώλο.

Κερδίζουμε;

Γιατί, πότε χάναμε;

 

Best of internet