Quantcast
ORIGINALS

5 εναλλακτικοί και εντελώς αντιεπιστημονικοί τρόποι για να γιατρευτείς από το χανγκοβερ

Έτσι κι αλλιώς η επιστήμη δεν μπορεί να σε βοηθήσεικαι το ξέρεις καλά


Αγαπητές φίλες και φίλοι που κάνατε κλικ σε αυτό το άρθρο, ξέρουμε ότι αυτή την στιγμή που το διαβάζετε, κάποιος βαράει ντραμς μέσα στο κεφάλι σας και τα μάτια σας βλέπουν με δυσκολία το κείμενο. Αυτό κυρίες και κύριοι, είναι το φυσικό επακόλουθο, του χτεσινού βραδιού σας, στο οποίο κατεβάζατε τα μπυρόνια και τις τεκίλες σαν να μην υπάρχει αύριο. Μη σκάτε όμως, είμαστε εμείς εδώ για να σας λυτρώσουμε από τις ακολασίες της χτεσινής σας βραδιάς.

5 απλοί τρόποι, όχι ακριβώς για να καταπολεμήσετε το χανγκόβερ (μεταξύ μας, τα χουμε δοκιμάσει όλα και θαύματα δεν γίνονται), άλλα για να απαλύνουν λίγο την ταλαιπωρία σας.

1. Μπύρες

Ο έρωτας με έρωτα, δεν ξέρουμε αν περνάει, άλλα με ένα μισόλιτρο μπυρόνι, την επόμενη από την αλκοολική καταστροφή μέρα, νιώθεις σίγουρα καλύτερα. Έτσι τουλάχιστον λένε κάποιοι σοφοί, πότες, μπαρμπάδες στους καφενέδες, που οι περισσότεροι εξ αυτών δεν διαθέτουν πλέον συκώτι. Ο συντάκτης πάντως όποτε το προσπάθησε, δεν έμεινε στην μια μπύρα, σαν συνέπεια αυτού, την επόμενη μέρα είχε το χτεσινό του χανγκόβερ Χ2.

2. Αποφάγια της χτεσινής βραδιάς

Το θετικό με τα αποφάγια της προηγούμενης βραδιάς είναι ότι, δεν χρειάζεται να έρθεις σε επαφή με τον έξω κόσμο. Τον κόσμο της ημέρας που σου καίει τα μάτια. Τον κόσμο της ημέρας, που, όταν υποφέρεις από χανγκόβερ, σου φαντάζει σαν ένας κόσμος παράταιρος, τρομακτικός και ξένος. Επειδή ας μη γελιόμαστε, η πιθανότητες είναι τα αποφάγια της χτεσινής βραδιάς (ή σημερινού πρωινού) να είναι από το αγαπημένο σου βρόμικο, είναι 110% σίγουρο ότι θα περιέχουν πολύ άμυλο και αμφιβόλου ποιότητος κρέας, συστατικά απολύτως θρεπτικά για την κατάσταση σου. Αυτό λοιπόν το κρύο κοκτέιλ ψωμιού, κρέατος και ξεραμένης μουσταρδοκέτσαπ, όταν καταναλωθεί, θα «ρουφήξει» το κακό αλκοόλ από το στομάχι σου, και θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα, σύμφωνα με έναν αλκοολικό, γέροντα που συνάντησα κάποτε στην «Βούτα».

 

3 . Μνήμες

Προσπάθησε να θυμηθείς τι μαλακίες έκανες χτες το βράδυ, τσέκαρε το κινητό σου και προσπάθησε να αποκωδικοποιήσεις μηνύματα τύπου: «ΜΗ ΜΕ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ!!». Σίγουρα η προσπάθεια να επαναφέρεις στο μυαλό σου, τι σκατά έκανες εψές, θα σε κάνει να μη σε νοιάζει το επώδυνο αίσθημα του αλκοολικού κάρμα που σε εκδικείται για την χτεσινή κραιπάλη.

4. Star Academy

Βάλε να παρακολουθησεις το Star Academy, το Reality τραγουδιού του EPSILON TV. Απόλαυσε τον παρουσιαστή Μένιο Φουρθιώτη, πλαισιωμένο από τον Πέτρο Κωστόπουλο,την Άννα Βίσση, τον Νίκο Καρβέλα, την Ναταλία Γερμανού και τον Νίκο Μουρατιδη να βαθμολογούν ανερχόμενα αστέρια της πίστας. Ο εμετός που θα κάνεις, θα αποβάλει τα οξέα από το στομάχι σου και θα σε στρώσει  είναι σίγουρος.

5. Φάε ένα καναρίνι

Οι αρχαίοι Έλληνες ήταν αδιαμφισβήτητα σοφοί και ήξεραν πραγματάκια. Εκτός από τα γνωστά,  φιλοσοφία, θέατρο, επιστήμες κλπ, οι αρχαίοι καθότι μερακλήδες, ειχαν ανακαλύψει και την μαγική (κυριολεκτικά) μέθοδο, για την εξάλειψη του χανγκόβερ. Μετά από τις κρασοκαταστάσεις με τις εταίρες, τις άρπες και τα τοιαύτα, το επόμενο πρωί ήταν λιγουλάκι δύσκολο. Για αυτό οι σπουδαίοι πρόγονοι μας, μετά τα μεγάλα τους όργια, έτρωγαν αρνίσια πνευμόνια συνοδευόμενα από δυο αυγά κουκουβάγιας για να τους φύγει ο γαμημένος πονοκέφαλος. Ο Πλίνιος ο Πρεσβύτερος, είδε ότι η φάση με τα πνευμόνια των αμνών δεν βοήθαγε ιδιαίτερα και πρότεινε να αντικατασταθούν με ένα τηγανιτό καναρίνι. Δεν ξέρουμε αν το τηγανιτό καναρίνι γιατρεύει όντως το χανγκόβερ, άλλα καλού κακού πείτε στον μαγαζάτορα του pet shop τι το θέλετε, παλιό τρελοκομεία.

 

 

Best of internet