Quantcast

Μαζί με την άνοιξη του 2018 έρχεται και η νέα σεζόν του Westworld

Θα χρειαστoύμε σίγουρα μια επανάληψη μέχρι τότε

Χρήστος Πρόεδρος

8 Νοεμβρίου 2017

Έναν ολόκληρο χρόνο μετά την κυκλοφορία του φιλόδοξου western sci-fi Westworld, οι φανς του έχουν μείνει με την αγωνία για να δουν τι μέλλει γενέσθαι στο τεράστιο θεματικό πάρκο στο οποίο οι πλούσιοι πηγαίνουν για να βγάλουν τα γούστα τους πάνω σε (μέχρι πρότινος πειθήνια) σάημποργκ. Η τεράστια παραγωγή του HBO δεν έχει ανακοινώσει ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας της δεύτερης σεζόν, ωστόσο η πρωταγωνίστρια της σειράς Evan Rachel Wood είχε την καλοσύνη να απαντήσει, έστω και λακωνικά, στην ερώτηση μιας θαυμάστριας για το πότε επιτέλους θα δούμε τη συνέχεια των περίπλοκων εξελίξεων του Westworld:

Την άνοιξη του 2018 θα περιμένουμε τα καινούρια επεισόδια και δεν μας το λέει μόνο η Ντολόρες, αλλά το επιβεβαίωσαν και εκπρόσωποι του HBO. Η δεύτερη σεζόν βρίσκεται ήδη στην φάση της παραγωγής και σύμφωνα με τα όσα έχουν ανακοινωθεί θα είναι έτοιμη την ερχόμενη άνοιξη. Αν και δεν έχουμε την ακριβή ημερομηνία, αρκούμαστε στο ότι η άνοιξη του 2018 είναι και πάλι νωρίτερα από την αναμενόμενη μέχρι τώρα ημερομηνία. Πάντως ήδη από το τρέηλερ που παρουσιάστηκε στο comic con το καλοκαίρι, φαίνεται ότι έχουμε πολλά να δούμε και στην καινούρια σεζόν.

 

Μάλιστα το Westoworld, πλέον με το ανοιξιάτικο ντεμπούτο παίρνει τη θέση του Game of Thrones ως η μεγαλύτερη και σημαντικότερη σειρά του HBO. Φυσικά η όγδοη και τελευταία σεζόν του Game of Thrones αναμένεται μέσα στο 2019, αφήνοντας έτσι στο Westworld να πάρει λίγο από το ενδιαφέρον των εκατομμυρίων φανατικών του GoT.

Best of internet