Quantcast

Με ένα νέο teaser ανακοινώθηκε η ημερομηνία της πρεμιέρας του 2ου κύκλου Stranger Things

Μην κανονίστε τίποτα για τις 27 Οκτωβρίου, προβλέπεται bing watching μέχρι το πρωί

Χρήστος Πρόεδρος

11 Ιουλίου 2017

Πάνω που με τούτα και με ‘κείνα κοντεύαμε να ξεχάσουμε πως το Stranger Things ήταν η απόλυτη σειρά του προηγούμενου καλοκαιριού, επιτέλους ανακοινώθηκε η ημερομηνία της πρεμιέρας του δεύτερου κύκλου Stranger Things. Κάπως έτσι, στις 27 Οκτωβρίου του 2017, καταμεσής του Halloween, θα δούμε τη συνέχεια της ιστορίας των τεσσάρων παιδιών (και της Eleven) από τη μικρή πόλη του Hawkings.

Μερικές πόρταλς πόρτες δεν κλείνουν, όπως αναφέρεται στο tweet που συνοδεύει το teaser. Ενώ στην περιγραφή της νέας σεζόν διαβάζουμε:

Είμαστε στο 1984 και οι πολίτες του Hawkins της Indiana ακόμα συνέρχονται από τον τρόμο του demagorgon και τα μυστικά του εργαστηρίου του Hawkins. Ο Will Byers σώθηκε από το ‘Upside Down’, αλλά μια μεγαλύτερη πιο διαβολική ύπαρξη ακόμα απειλεί όλους όσοι επιβίωσαν.

Ήδη από τον Φεβρουάριο που μας πέρασε είχαμε δει το trailer του νέου κύκλου της σειράς οπότε ξέραμε ότι θα περιμέναμε μέχρι το επόμενο halloween για νέα επεισόδια.

Στο εντωμεταξύ, οι δημιουργοί του Stranger Things είχαν δηλώσει σε συνέντευξη τους ότι θέλουν να κάνουν τη σειρά “λίγο πιο σκοτεινή και λίγο πιο περίεργη“, οπότε θα είμαστε προετοιμασμένοι για ακόμα πιο παράξενα πράγματα.

Best of internet