Quantcast

Επιβεβαιώθηκε: Πάνω σε τέσσερα spin offs του Game Of Thrones εργάζεται η HBO

Δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για τα spin offs, άλλα αναμένεται να ξεκινήσουν μετά την ολοκλήρωση της σειράς το 2018

Τσαγκ

5 Μαΐου 2017

To Game of Thrones μπορεί να τελειώνει οριστικά το 2018 με την 8η σεζόν του αλλά δεν χρειάζεται να απελπιζόμαστε από τώρα γιατί όπως όλα δείχνουν, στο HBO δεν είναι διατεθειμένοι να παρατήσουν το πιο πετυχημένο τους franchise.  Σύμφωνα με τα τελευταία νέα που έρχονται από τον τηλεοπτικό κολοσσό, το κανάλι έχει αναθέσει σε τέσσερις διαφορετικούς σεναριογράφους να αναπτύξουν σενάρια για spin-offs σειρές τα οποία θα εξερευνούν διαφορετικές χρονικές περιόδους από το τεράστιο σύμπαν του George RR Martin.

Οι τέσσερις σεναριογράφοι είναι οι Max Borenstein (Kong: Skull Island), Jane Goldman (Kingsman: The Golden Circle), Brian Helgeland (Legend), και ο Carly Wray (Mad men, The Lefovers”. O Goldman και o Wray μάλιστα δουλεύουν τα σενάρια τους προσωπικά με τον συγγραφέα και δημιουργό του Game of Thrones George R.R Martin.

Οι παραγωγοί της σειράς θα δουν ποια και πόσα από τα 4 σενάρια θα εξελιχθούν σε σειρές, πιθανότατα από τα τέσσερα σενάρια θα επιλεγούν ένα ή δύο. Ακόμα δεν υπάρχει κάποιο χρονοδιάγραμμα για την υλοποίηση τους, αλλά η υψηλή ποιότητα των μελλοντικών spin off θα πρέπει να θεωρείται βέβαιη καθώς θα την εγγυηθούν με την συμμετοχή τους οι David Benioff and Dan Weiss, οι άνθρωποι που μαζί με τον George RR Martin “τρέχουν” την τηλεοπτική σειρά.

Στα τρέχοντα, η 7η σεζόν αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 25 Ιουνίου και θα περιλαμβάνει 7 επεισόδια. Η 8η σεζόν δεν έχει αρχίσει ακόμα να γυρίζεται για αυτό και ο Τσον Σνόου παρέα με την Ίγκριτ διακοπάρουν αυτή την περίοδο στον Αργοσαρωνικό.

 

 

 

 

 

 

Best of internet