Quantcast

Ένα μήνα πριν τη μεγάλη επιστροφή του, το Twin Peaks έβγαλε τέσσερα νέα teaser – γρίφους

Σίγουρα πάντως δεν είναι για δυνατούς λύτες

President Creed

13 Απριλίου 2017

Πλησιάζουμε ολοένα και περισσότερο σε αυτό που προβλέπεται να είναι το σημαντικότερο τηλεοπτικό γεγονός του 2017, δηλαδή την επιστροφή της σειράς Twin Peaks 26 χρόνια μετά την προβολή του τελευταίου κύκλου της. Ο David Lynch, ο οποίος θα σκηνοθετήσει όλα τα επεισόδια του επερχόμενου τρίτου κύκλου, έχει φροντίσει ώστε να υπάρχει απόλυτη μυστικοπάθεια γύρω από τα γυρίσματα της νέας σεζόν, μάλλον για να μας δημιουργήσει επιπλέον αγωνία μέχρι την 21η Μαΐου όπου θα βγουν και τα πρώτα τέσσερα επεισόδια.

Μέχρι τώρα, μας έχουν ήδη τσιτώσει τα νεύρα με διάφορα teaser που μας πωρώνουν μεν, αλλά δε μας δίνουν και καμία επιπλέον πληροφορία για το τι θα δούμε, δε. Στο ίδιο μοτίβο αινιγματικότητας, η παραγωγή έδωσε στη δημοσιότητα τέσσερα teaser τα οποία είναι στην κυριολεξία γρίφοι, αλλά ομολογουμένως είναι αρκετά εύκολοι, οπότε δε θα βασανίσετε ιδιαίτερα τα μυαλά σας:

Ο πρώτος γρίφος κρύβει τη φράση «Where we’re from, the birds sing a pretty song, and there’s always music in the air» η οποία ανήκει στον Man from Another Place από το 3ο επεισόδιο του πρώτου κύκλου.

Ο δεύτερος γρίφος κρύβει τη φράση «My log has something to tell you», η οποία ανήκει στη Log Lady, η οποία όμως υποθέτουμε δεν θα εμφανίζεται στα καινούρια επεισόδια, μιας και η ηθοποιός που την υποδυόταν έχει, δυστυχώς, πεθάνει.

Ο τρίτος γρίφος κρύβει τη φράση «What is happening with Agent Cooper?», ένα εύλογο ερώτημα για όσους έχουν δει τους δύο προηγούμενους κύκλους, ενώ τα γράμματα σχηματίζουν το σύμβωλο του Owl Cave. Η ίδια απορία επαναλαμβάνεται και στον τέταρτο γρίφο, απλά με διαφορετικό Badalamenti από πίσω.

Mέχρι να βγει ένα κανονικό trailer μπορείτε να ρίξτε μια ματιά στην κατά κάποιο τρόπο διαφωτιστική φωτογράφηση που έκανε το cast του νέου Twin Peaks για το Entertainment Weekly:

 

Best of internet