Quantcast

Μα τον Παπαλάμπρο, το Τι Ψυχή θα Παραδώσεις Μωρή επιστρέφει μετά από 24 χρόνια

ΕΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΙΓΜΗ

THE NERDSTREAM

19 Μαρτίου 2024

Μέχρι στιγμής, οι αναβιώσεις παλιών ελληνικών σειρών δεν έχουν πάει και τόσο καλά φίλες και φίλοι. Ας πούμε, θα προτιμούσαμε να ξεχάσουμε την επιστροφή του Καφέ της Χαράς. Ή αναρωτιόμαστε ποιος θυμάται καν ότι πριν μερικά χρόνια βγήκε καινούριο Λόγω Τιμής (όχι οι αδερφάκοι ράπερς μην μπερδεύεστε). Αλλά τώρα, κυκλοφόρησε μια είδηση επιστροφής που έστρεψε αρκετά κεφάλια προς το μέρος της.

Το σωτήριο έτος 2000, όντας ζεστοί μετά την επιτυχία των Δύο Ξένων, οι Αλέξανδρος Ρήγας και Δημήτρης Αποστόλου έφτιαξαν μια σειρά που ήταν όντως πρωτοπόρα για τα ελληνικά δεδομένα: το Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή, το οποίο έπαιξε μόλις για 6 επεισόδια στο MEGA, πριν η παραγωγή του πετσοκοπεί απότομα από το κανάλι. Έκτοτε, η σειρά που σχεδόν προεικόνιζε την ελληνική εκδοχή του MeToo πήρε σχεδόν θρυλικές διαστάσεις.

Κι ενώ σταθερά ακούγοντα φήμες για το κόψιλο αλλά και για επιστροφή, τελικά σήμερα μαθεύτηκε επισήμως ότι ετοιμάζονται 2 ταινίες Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή σε σενάριο και σκηνοθεσία Αλέξανδρου Ρήγα ώστε να ολοκληρωθεί η ιστορία της σειράς. Η παραγωγή των ταινιών θα είναι του Παντελή Καλατζή και της Showtime Productions, ενώ η προβολή τους στις αίθουσες αναμένεται στις αρχές του 2025. Κρατάμε μικρό καλάθι, αλλά ελπίζουμε στο καλύτερο.

Best of internet