Quantcast

Δείτε την πρώτη σκηνή από τη νέα σεζόν του Peaky Blinders

Ο νέος κύκλος της βρετανικής σειράς ξεκινάει με τον πιο επιτακτικό τρόπο που θα μπορούσε

THE NERDSTREAM

15 Νοεμβρίου 2017

Tέρμα η ανυπομονησία για τους οπαδούς του «Peaky Blinders».  Η 4η σεζόν της βρετανικής σειράς όπου πρωταγωνιστεί η ομώνυμη συμμορία με το στυλάτο ντύσιμο και την υπέροχη προφορά κάνει απόψε πρεμιέρα στη Βρετανία.

Για να δώσει στους έτσι κι αλλιώς ανυπόμονους τηλεθεατές ένα tease, το ΒΒC έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη σκηνή της καινούριας σεζόν. Η οποία πρώτη σκηνή είναι ένα cliffhanger από μόνη της, καθώς η κατάσταση φαίνεται αρκετά δύσκολη για τους περισσότερους χαρακτήρες της σειράς.

Peaky Blinders: Episode 1 Preview

The brand new series of #PeakyBlinders starts TONIGHT, 9pm, BBC Two.Can’t wait that long? Here’s the first TWO minutes from Episode 1…

Posted by Peaky Blinders on Dienstag, 14. November 2017

Το φινάλε της 3ης σεζόν άφησε τον χαρακτήρα του Κίλιαν Μέρφι, Τόμι Σέλμπι, να κλείνει ένα ύπουλο deal με την κυβέρνηση με το οποίο έστειλε την οικογένειά του στη φυλακή. Δύο χρόνια μετά από αυτά τα γεγονότα, ίσως υπάρξει μια ανατροπή σε αυτό.

Ο ηγέτης των Peaky Blinders μπορεί να τους άφηνε όλους μέσα κανονικά και να συνέχιζε ανενόχλητος να ασχολείται με τις μπίζνες του, αλλά μια βεντέτα εναντίον της οικογένειας Σέλμπι τον σπρώχνει να τους ψάξει και πάλι για να επικρατήσει εναντίον των αντιπάλων του. Το πως συνδέεται η πρώτη σκηνή της νέας σεζόν με την προσπάθεια του θα το μάθουμε πολύ σύντομα.

 

Best of internet