Quantcast

Οι παραγωγοί του The Walking Dead δηλώνουν πως θα ξαναδούμε τον εξαφανισμένο Heath στη σειρά

Δυστυχώς για τους οπαδούς του συγκεκριμένου χαρακτήρα, αυτό δεν προβλέπεται να γίνει πολύ σύντομα

THE NERDSTREAM

29 Σεπτεμβρίου 2017

Παρότι ο Heath είναι σημαντικός χαρακτήρας στην αυθεντική (τo graphic novel δηλαδή) εκδοχή του The Walking Dead, δεν έκανε ποτέ εντύπωση στην τηλεοπτική σειρά. Mετά από μια μεγάλη απουσία που ξεκίνησε στην έκτη σεζόν, εμφανίστηκε στο έκτο επεισόδιο της έβδομης και μετά εξαφανίστηκε ξανά. Πολλοί υπέθεσαν ότι δε θα τον ξαναδούμε.

Όντως, αρχικά ο Heath είχε ξεγραφτεί από τη σειρά επειδή ο ηθοποιός Κόρεϊ Χόκινς που βρίσκεται στο ρόλο του είχε αναλάβει να πρωταγωνιστήσει στο revival του 24  που κάνει το Fox, το 24: Legacy. Η σειρά όμως ακυρώθηκε μετά από μια και μοναδική σεζόν, οπότε ο Χόκινς μπορεί να επιστρέψει στο The Walking Dead. Σύμφωνα μάλιστα με τον υπεύθυνο της σειράς Σκοτ Γκιμπλ, ο Hawkins πρόκειται επιβεβαιωμένα να γυρίσει στη σειρά. Αυτό όμως δε θα γίνει πολύ σύντομα, όπως δήλωσε το στέλεχος της σειράς στο Entertainment Weekly.

“Θα είναι στη σειρά. Θα είναι ξανά στο The Walking Dead. Δε θα είναι όμως στην 8η σεζόν. Δεν υπάρχει και πολύ μεγάλη πιθανότητα γι’αυτό. Δεν ήταν η τελευταία φορά που τον είδαμε όμως, τελεία. Αυτό μπορώ να το πω.”

Η τελευταία φορά που εμφανίστηκε ο χαρακτήρας, ήταν σε μια αποστολή για να βρεθούν προμήθειες μαζί με την Tara, όπου και έπεσε από μια γέφυρα για να τον μεταφέρει το ποτάμι ως το Oceanside. Αυτό άφησε τον Heath περικυκλωμένο από ζόμπι να πρέπει να σώσει τον εαυτό του. Δεν είδαμε τελικά τι του συνέβη, αλλά άφησε πίσω την εξής ένδειξη:

Mέχρι στιγμής, παρά τις θεωρίες, κανένας δεν έβγαλε άκρη για το τι σημαίνει το ΡΡΡ. Ελπίζουμε να μάθουμε σύντομα, αλλά θα χρειαστεί τουλάχιστον η ένατη σεζόν για να συμβεί αυτό και μέχρι τότε τα καθήκοντά του θα φέρνουν εις πέρας άλλοι χαρακτήρες.

Το δε Walking Dead θα επιστρέψει για την όγδοη του σεζόν (η πρεμιέρα μάλιστα θα είναι το εκατοστό επεισόδιο της σειράς) στις 22 του Οκτώβρη. Έχουμε πολλά ζόμπι και πολλή ίντριγκα να δούμε ακόμη.

Best of internet