Quantcast

7 πράγματα που ξέρουμε για την 7η σεζόν του Game of Thrones μέχρι τώρα

Ενώ βρισκόμαστε δυο βδομάδες πριν την επόμενη δόση αίματος, ίντριγκας και δράκων

THE NEWSROOM

4 Ιουλίου 2017

H ώρα για την εκκίνηση της 7ης σεζόν του Game of Thrones έρχεται ολοταχώς. Πριν αίμα, ίντριγκες και δράκοι γεμίσουν τις οθόνες μας, αξίζει να θυμηθούμε μερικές κομβικές λεπτομέρειες για την πολυαναμενόμενη συνέχεια της επικής σειράς. Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Ποιος είναι τελικά ο Τζον Σνόου;

Λίγες μέρες πριν, μια συνέντευξη του ηθοποιού που υποδύεται τον Μπραν Σταρκ έκανε μια δημοφιλή θεωρία του κοινού ακόμη πιο πιστευτή. Aυτό είχε ήδη ανακαλυφθεί στο τέλος της 6η σεζόν: Ο Τζον Σνόου δεν έχει μητέρα μια Γουίλα, αλλά την αδερφή του Νεντ, Λιάνα Σταρκ. Αν ο Τζον είναι και γιος του Ράεγκαρ Ταργκάριαν με όνομα Τζαεχαέρις, τότε αυτό μπορεί να έχει καταλυτικές συνέπειες για την εξέλιξη της σειρά και το ρόλο που μπορεί να παίξει ο Τζον Σνόου σε αυτή.

Το πρώτο επεισόδιο της σεζόν μπορεί να έχει μήκος κανονικής ταινίας

Όλοι γνωρίζουμε πως οι διακόσιες διακλαδώσεις της πλοκής του GoT δε θα κλείσουν εύκολα. Ενώ τα επεισόδια του GoT ποτέ δεν ήταν μικρά σε διάρκεια, το άνοιγμα της σεζόν θα είναι πολύ εντυπωσιακό σε μέγεθος: περίπου 90 λεπτά. Τόσο είναι περίπου το μήκος μιας κανονικής ταινίας…

Κάθε επεισόδιο της επόμενης σεζόν μπορεί να έχει μήκος κανονικής ταινίας

Οκ έχει να κάνει με τη μεθεπόμενη σεζόν, αλλά αξίζει να σημειωθεί πως η αγαπημένη μας σειρά θα γίνει ακόμη πιο κινηματογραφική στον τελευταίο της κύκλο. Αυτό σημαίνει πως κάθε επεισόδιό της θα είναι αντίστοιχου μήκους με το μεγαλύτερο μέχρι στιγμήης Τhe Winds of Winter το οποίο έκλεισε την 6η σεζόν.

H Nτενέρις μπορεί και να κατευθυνθεί βόρεια

Σε μια συνέντευξη του πρόσφατα, ένας από τους δύο δημιουργούς άφησε να του ξεφύγει πως η ηθοποιός που παίζει το αφεντικό των δράκων έπρεπε να υποστεί το ψέκασμα με ψεύτικο χιόνι στα γυρίσματα. Όλοι γνωρίζουμε που βρίσκεται το ψεύτικο χιόνι στο Γουέστερος, έτσι δεν είναι;

Θα περιλαμβάνει μια μάχη τεραστίων διαστάσεων

Είναι αλήθεια πως αυτή η σειρά ποτέ δεν τσιγκουνεύτηκε την κλίμακα σε οτιδήποτε. Αυτή τη φορά όμως φαίνεται πως πραγματικά θα μας εντυπωσιάσει. Η μεγάλη μάχη που θα μας αποκαλύψει η νέα σεζόν γυρίστηκε σε ένα παλιό λατομείο της Ιρλανδίας και χρειάστηκε 6 μήνες δουλειάς, 11 επιπλέον στρέμματα τσιμέντο και πολλαπλές περιβαλλοντικές μελέτες για να ολοκληρωθεί. Ακούγεται αρκετά επεισοδιακό…

Η μάχη αυτή μπορεί να είναι αυτό που τόσο καιρό περιμένουμε

Σχολιάζοντας το παραπάνω αποκαλυπτικό γεγονός (και έχοντας κάνει νωρίτερα αναφορά σε παγωμένους ανέμους κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων), ένας κριτικός τηλεόρασης είπε μια φράση που αφήνει πολλές υποσχέσεις: “To (Game of) Thrones από την αρχή υποσχόταν αυτή τη σύγκρουση και όταν αυτή γίνει, θα λιώσει το Ίντερνετ“. Kρύο + επική μάχη = Τζον Σνόου εναντίον Άλλων, αν θέλετε τη γνώμη μας.

Έχουμε να περιμένουμε ένα γενικό χαμό, σύμφωνα με την Άρια Σταρκ

Η Μέιζ Γουίλιαμς που υποδύεται την Άρια Σταρκ δε μάσησε τα λόγια της για τη σεζόν που έρχεται. Οι δηλώσεις που έκανε αφότου διάβασε το σενάριο του 7ου κύκλου μιλούν από μόνοι τους:

Just finished reading Season 7. Shit gets real. I’d start prepping yourselves now. Scratch that, nothing will prepare you for this. Holy BALLS.

Aν το shit gets real δε σας έπεισε, τότε νομίζουμε πως το holy BALLS σίγουρα θα το κάνει.

(πηγές 1, 2 , 3, 4)

Best of internet