Quantcast

Καλοκαιρινό χιτ που ξεκινάει με Despa και τελειώνει με cito είναι πλέον το πιο streamed τραγουδι στην ιστορία

Το ροζ φλαμίνγκο της μουσικής ετοιμάζεται να σπάσει ρεκόρ και στο youtube

Χρήστος Πρόεδρος

19 Ιουλίου 2017

Συνεχίζονται οι ανακατατάξεις στα charts από εξωφρενικά διάσημα τραγούδια που καταλαμβάνουν ραδιοφωνικούς σταθμούς, σπίτια, υπολογιστές, καταστήματα, μπαρ παραλίες και που εξαπλώνονται σαν πανώλη σε οτιδήποτε έχει ηχείο.

Υπάρχει ένα τραγούδι που αυτό το καλοκαίρι παίζει π-α-ν-τ-ο-υ και τα στατιστικά στοιχεία το επιβεβαιώνουν. Προφανώς κανείς δεν θα έχει καταφέρει να αποφύγει να ακούσει έστω και κατά λάθος το ΝΤΕ-ΣΠΑ-ΣΙΤΟ, το οποίο, όπως διαβάζουμε στο BBC, έγινε το τραγούδι που έχει αναπαραχθεί περισσότερες φορές μέσω streaming.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε και η Universal Music Latin Entertainment, το τραγόυδι του Luis Fonsi αποκαθήλωσε το “Sorry” του Justin Bieber από την πρώτη θέση και πλέον το Despacito έγινε το πλέον στριμαρισμένο τραγούδι με πάνω από 4,6 δ ι σ ε κ α τ ο μ μ ύ ρ ι α  streams.

Θυμίζουμε ότι το μουσικό ισοδύναμο του ροζ φλαμίνγκο βρίσκεται ήδη στην 3η θέση των δημοφιλέστερων μουσικών video στο Youtube και εξυπακούεται ότι ανυπομονούμε να ακούσουμε ποιό θα είναι το μαρτύριο που θα περάσουμε του χρόνου το καλοκαίρι.

 

Best of internet