Quantcast

Βγήκε το τρέηλερ για το νέο expansion του World of Warcraft «Battle of Azeroth»

Επιστροφή στις ρίζες του παιχνιδιού φαίνεται ότι κάνει η Blizzard

Χρήστος Πρόεδρος

10 Νοεμβρίου 2017

Πίσω στις ρίζες μας επιστρέφει το νέο expansion του World of Warcraft «Battle for Azeroth», ενώ φαίνεται ότι βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία του. Η Blizzard ήδη έχει δημοσιεύσει τα πρώτα trailers, ενώ έχουν διαρρεύσει και οι πρώτες πληροφορίες για το περιεχόμενό του και απ’ ό,τι φαίνεται εστιάζει στη μάχη μεταξύ Horde και Alliance.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα, μια ενδιαφέρουσα προσθήκη που έρχεται με το Battle for Azeroth είναι το καινούριο σύμπλεγμα νησιών το οποίο δίνει ένα ρογκάδικο χαρακτήρα στο παιχνίδι. Οι παίκτες μπορούν πλέον να φτιάχνουν parties των τριών και να εξερευνούν αυτές τις νέες περιοχές (βέβαια, αυτές οι περιοχές αλλάζουν ελαφρά κάθε φορά που τις επισκέπτεστε). Επιπλέον θα έχετε τη δυνατότητα να αποκτήστε πρόσβαση σε άλλες νέες περιοχές που ονομάζονται Waterfronts και υποστηρίζουν μάχες 20 παικτών σε τοποθεσίες οι οποίες σύμφωνα με πληροφορίες έχουν στρατηγική σημασία τόσο για το Horde όσο και για το Alliance.

H Blizzard, παρ’ ότι μας έχει ήδη δώσει τρέιλερ για το Expansion, απ’ την άλλη μας κρατάει σε αναμμένα κάρβουνα, αφού δεν έχει ανακοινώσει ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας. Με μια μαντεψιά πάντως θα λέγαμε ότι το περιμένουμε κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι του 2018.

Best of internet