Quantcast

Είσαι ταλέντο στο Space Invaders; Ίσως απόψε είναι η βραδιά σου

Οι Space Invaders εισβάλλουν σήμερα στην Αθήνα!

Ελευθέριος Γώγος

9 Οκτωβρίου 2017

Μετά από μια περίεργη εβδομάδα με Darth Vaders να την πέφτουν στην Ακρόπολη, με τον KITT να κόβει βόλτες στους δρόμους της πόλης και τον E.T. να λιάζεται στις παραλίες της Αττικής, σήμερα, Δευτέρα 9 Οκτωβρίου, από τις 20:00, οι εξωγήινοι την πέφτουν στην Στέγη Ιδρύματος Ωνάση! Ξεκινάει το Ταξίδι στο Άγνωστο, και στο κτίριο της Στέγης ετοιμάζεται ένα συναρπαστικό ταξίδι με οδηγό την επιστημονική φαντασία, από τον 19ο αιώνα στο μέλλον και πίσω στο σήμερα, στα βάθη της ανθρώπινης αντίληψης και την απεραντοσύνη του διαστήματος.

Στο NerdCult μιας και το μότο μας είναι «η Nerd Κουλτούρα Αντεπιτίθεται» δεν θα μπορούσαμε να μείνουμε με σταυρωμένα χέρια. Δημιουργήσαμε ένα «ουφάδικο» ειδικά για την περίσταση. Σήμερα που θα περάσετε μια βόλτα από τα εγκαίνια και το opening party θα παρατηρήσετε ένα τεράστιο εξωγήινο ξύλινο κουτί που διαθέτει οθόνη και joystick. Αν πλησιάσετε πιο κοντά θα παρατηρήσετε ότι στην οθόνη φαίνεται το θρυλικό arcade game «Space Invaders» προσαρμοσμένο στην ελληνική πραγματικότητα.

Σας παρουσιάζουμε λοιπόν το SPACE INVADERS: STEGI EDITION

Το παιχνίδι έχει 2 επίπεδα με τη πρώτη πίστα να έχει φόντο την Ακρόπολη

Αν τα καταφέρετε και βγείτε νικητές από την πρώτη εισβολή των εξωγήινων, θα πρέπει να τους ξανά αντιμετωπίσετε στη δεύτερη πίστα με τους εξωγήινους αυτή τη φορά να θέλουν να «εισβάλουν» στην Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών.

Μπορείτε να λιώσετε το παιχνίδι στο luben.tv/nerdcult/stegiinvaders. Κάντε προπόνηση βασικά γιατί το βράδυ έχει να γίνει πόλεμος και οι 3 νέρντουλες με τα μεγαλύτερα σκορ θα κερδίσουν μοναδικά βραβεία.

Το παιχνίδι παίζει μόνο σε PC

ΒΡΑΒΕΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 1

Ένας Jumbo Darth Vader με ύψος πάνω από 1 μέτρο μπορεί να γίνει δικό σας αρκεί να «φάτε» όλους τους εξωγήινους.

ΒΡΑΒΕΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 2

Ένα USS Enterprise (NCC-1701) με φωτάκια και sound effects από το Star Trek: Next Generation, και με την φάτσα του Patrick Stewart στο κουτί.

 

ΒΡΑΒΕΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 3

Ο θρυλικός ευνουχισμένος σκύλος Snowball από το Rick and Morty

 

Όπως καταλαβαίνετε, τα δώρα αυτά είναι ο κυριότερος λόγος για να έρθετε στα εγκαίνια. ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, μην ξεχνάμε και το διαγωνισμό cosplay, τη μουσική από τους παραγωγούς του En Lefko 87.7 και τα δωρεάν κοκτέιλς, παιδιά.

Best of internet