Quantcast

The Snowman: To αστυνομικό θρίλερ του Τζο Νέσμπο έρχεται στη μεγάλη οθόνη με τον Μάικλ Φασμπέντερ

Λόγος για να έρθει ο χειμώνας μια ώρα αρχύτερα

Χρήστος Πρόεδρος

21 Ιουλίου 2017

Εν μέσω θέρους εμφανίστηκε ένα εντελώς παγωμένο και υπέροχο τρέηλερ, για το Snowman, δηλαδή την ταινία που φαίνεται να είναι το θρίλερ της χρονιάς.

Με σκηνοθέτη τον Tomas Aldredson, ο οποίος έχει δείξει ήδη πολύ δυνατά δείγματα γραφής σε θρίλερ τα οποία μάλιστα ήταν και μεταφορές από βιβλία(«Άσε το Κακό Να Μπει», «Κι ο Κλήρος Έπεσε στον Σμάιλι») το Snowman είναι βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο του Νορβηγού συγγραφέα Jo Nesbo.

Πολλοί φανατικοί αναγνώστες του Nesbo περίμεναν με ανυπομονησία πότε θα μεταφερθεί κάποιο από τα μυθιστορήματά του στο σινεμά, αλλά απ’ ό,τι φαίνεται και οι πιο σινεφίλ θα έχουν τους λόγους τους για τρέξουν στις αίθουσες για το Snowman, αφού έχει ο Aldredson αλλά και το πολύ δυνατό κάστ δημιουργούν υψηλές προσδοκίες.

Πρωταγωνιστής είναι ο Michael Fassbender να υποδύεται έναν ντετέκτιβ ο ο οποίος διερευνά την εξαφάνιση ενός θύματος όταν πέφτουν τα πρώτα χιόνια. Φοβάται ότι ο serial killer ο οποίος αποκαλείται The Snowman.

 

Με τη βοήθεια της νεαρής Katrine (Rebecca Ferguson), ο Harry πρέπει να συνδέσει υποθέσεις δεκαετιών με αυτήν την εξαφάνιση στην προσπάθεια του να την επιλύσει πριν την επόμενη χιονόπτωση.

Ακόμη ρωταγωνιστούν και οι Charlotte Gainsbourg, Val Kilmer και J.K. Simmons, ενώ παραγωγή είναι της Working Title.

Προφανώς κάποιος φούρνος θα γκρεμίστηκε, αφού η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 12 Οκτωβρίου και μετά στην Αμερική 20 Οκτωβρίου.

Best of internet