Quantcast

Το Jigsaw θα είναι το 8ο επεισόδιο της horrοr σειράς SAW που αρνείται να πεθάνει

H ταινία θα εκτυλίσσεται μια δεκαετία μετά το θάνατο του ομώνυμου δολοφόνου

THE NEWSROOM

20 Ιουλίου 2017

Aπ’ότι φαίνεται η ιστορική χόρορ σειρά των 00’s SAW δεν είπε την τελευταία της λέξης με το “Saw 3D” μερικά χρόνια πριν. Η πτώση της ποιότητας όσο συνεχίζονταν οι ταινίες ήταν φανερή, αλλά ένα καλό franchise είναι ένα καλό franchise και αυτό το Χάλοουιν πρόκειται να κυκλοφορήσει η 8η συνέχεια της σειράς.

Αυτό που ίσως το σώσει από τη μετριότητα είναι πως σκηνοθέτες θα είναι οι ανερχόμενοι αυστραλοί αδερφοί Σπίριγκ, οι οποίοι έχουν σκηνοθετήσει τα αξιοπρεπή “Daybreakers” και“Predestination” με τον Ίθαν Χοκ. Το “Jigsaw” θα λαμβάνει χώρα μια δεκαετία τουλάχιστον μετά το θάνατο ομώνυμο κατά συρροήν δολοφόνου. Για άλλη μια φορά μια σειρά δολοφονιών είναι στο επίκεντρο του σεναρίου, οι οποίες θα θυμίσουν τις μεθόδους του Jigsaw.

Αυτό θα ξεκινήσει μια έρευνα η οποία θα φέρει στο προσκήνιο το παρελθόν του δολοφόνου. Ο Τόμπιν Μπελ που τον είχε υποδυθεί θα είναι στο καστ πάντως, παρά το ότι ο χαρακτήρας του είναι υποτίθεται τελείως πεθαμένος. Θα συμμετέχουν ακόμη οι Μαντέλα Βαν Πιμπλς, Λόρα Βάντερβοορτ και Μπρίτανι Άλεν.

Το  “Jigsaw”  θα κυκλοφορήσει στα σινεμά στις 27 Οκτωβρίου. Δεν περιμένουμε και κάτι αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

 

 

Best of internet