Quantcast

Οι πρωταγωνιστές του «Platoon» φωτογραφίζονται για τα 30 χρόνια από την κυκλοφορία της ταινίας

Οι Τζόνι Ντεπ, Τσάρλι Σιν και Κέβιν Ντίλον γιόρτασαν την επέτειο με μια φωτογραφία στο Instagram

THE NEWSROOM

18 Ιουλίου 2017

Πέρασαν ήδη 30 χρόνια από τότε που κυκλοφόρησε το «Platoon» του Όλιβερ Στόουν, μια από τις καλύτερες ταινίες που έχουν γυριστεί για το Βιετνάμ και τον πόλεμο γενικά. Για να το γιορτάσουν, ο Τζόνι Ντεπ μάζεψε τους Τσάρλι Σιν και Κέβιν Ντίλον στο σπίτι του στο Λος Άντζελες και ο Ντίλον αποθανάτισε το event με μια φωτό στο Instagram.

#platoon 30 year #reunion last night at #johnnydepp house #goodtimes @charliesheen

A post shared by Kevin Dillon (@kevindillonofficial) on

H ταινία είχε κάνει την πρεμιέρα της στις 24 Δεκεμβρίου 1986, όταν ο πρωταγωνιστής Τσάρλι Σιν ήταν μόνο 20 χρονών. Ο πρώτος στον οποίο είχε γίνει η πρόταση για το ρόλο του στρατιώτη Κρις Τέιλορ ήταν ο Κιάνου Ριβς, αλλά είχε αρνηθεί επειδή η ταινία ήταν υπερβολικά βίαιη.

Στα Όσκαρ του 1987 το «Platoon» ήταν υποψήφιο για 8 διαφορετικά, μεταξύ των άλλων οι Γουίλεμ Νταφόε και Τομ Μπέρεντζερ για τα Όσκαρ Β’ ανδρικού ρόλου. Τελικά ο Όλιβερ Στόουν κέρδισε το Όσκαρ σκηνοθεσίας και η ταινία τα Καλύτερης Ταινίας, Ήχου και Μοντάζ, αλλά και τρεις Χρυσές Σφαίρες.

Ο Όλιβερ Στόουν είχε δηλώσει τα εξής στην 25η επέτειο της ταινίας:

«Ο Τσάρλι ήταν ένας χαζούλης 17χρονος όταν πρωτοήρθε για την ταινία, τότε το 1984 που επρόκειτο αρχικά να την γυρίσουμε. Και σε εκείνα τα δύο χρόνια μετά μεγάλωσε. Νομίζω πως έκανε εξαιρετική δουλειά. Ήταν τέλειος για την ταινία. Μεταφέρει τη φρίκη εκείνου του μέρους. Μ’ αρέσει η ερμηνεία του»

Για τον δε 22χρονο τότε Τζόνι Ντεπ, ο Στόουν δήλωσε πως φαινόταν από την αρχή το ότι θα κάνει μεγάλη καριέρα:

 «Ήταν ένα πολύ εμφανίσιμο παιδί. Τον είδαμε και για άλλους ρόλους αλλά δεν πίστευα πως ήταν αρκετά έτοιμος για να παίξει τον ρόλο του Τσάρλι. Γνωριστήκαμε καλά μεταξύ μας μς στη ζούγκλα και πραγματικά πίστευα πως θα φτάσει ψηλά. Ήταν ντροπαλός. Νομίζω ήταν πριν το Jump Street»

Ο νεαρός τότε Τζόνι Ντεπ:

Platoon🎬 #johnnydepp #young #set #platoon #actor #artist #love 🔥🔥

A post shared by IFOD (@ifodonelmstreet) on

(πηγή)

Best of internet