Quantcast
guide TRAVEL

Botilia: H πιο σταθερή αξία στη νυχτερινή διασκέδαση της Αμοργού

Δροσιστικά κοκτέιλ και διασκέδαση μέχρι πρωίας


LUBEN CREW · 12 Αυγούστου 2016

Έστω ότι βρίσκεσαι στην Αμοργό μίκρε μου Luben παραθεριστή (και αν όντως βρίσκεσαι εκεί αυτή στιγμή, να ξέρεις ότι σε φθονούμε). Ποιο είναι το bar-στανταράκι που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτείς για να απολαύσεις φοβερά δροσιστικά κοκτέιλ και να χορέψεις μέχρι πρωίας; Yπερβολικά εύκολη ερώτηση, η Botilia στη Χώρα φυσικά. Μιλάμε για την απόλυτη σταθερή αξία του νησιού στον τομέα της νυχτερινής διασκέδασης και σίγουρα κάποιος λόγος θα υπάρχει που κάθε βράδυ γίνεται χαμός πάντω-κάτω-μέσα-έξω ε; Bασικά, υπάρχουν 3 βασικοί λόγοι γι’αυτό και θα τους αναλύσουμε εν συντομία ευθύς αμέσως.

Το πρώτο δυνατό χάρτι είναι σίγουρα η ταράτσα. Ό,τι πρέπει για να χαλαρώσεις υπό το φως του φεγγαριού (που στις 18 είναι ολόγιομο παρεμπιπτόντως). Πόσα και πόσα βράδια δεν έχουμε περάσει στο μέρος αυτό με το αεράκι να μας φυσάει, το αλκοόλ να ρέει άφθονο και τη διάθεση σταθερά στα κόκκινα. Ρίξε μια ματιά για να καταλάβεις για τι φάση μιλάμε:

_ABL0197

_ABL0177

Βεβαίως, αν μέναμε μόνο στην ταράτσα θα είχαμε πει τη μισή αλήθεια αφού η Botilia είναι ένας πολυεπίπεδος χώρος, το ίδιο φιλόξενος σε κάθε τετραγωνικό του. Ακολουθεί μια μίνι παρουσίαση των χώρων για τους μη γνώστες (με τον αστερίσκο ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να τους πετύχεις με τόσο λίγο κόσμο μέσα στον Αύγουστο – εμείς κάναμε τη φωτογράφιση off season, μην ψαρώνετε):

_ABL0168

_ABL0161

_ABL0189

O δεύτερος λόγος για τον οποίο αγαπάμε Botilia είναι η μουσική. Όποιος/α και να βρίσκεται πίσω από τα deck όταν πας, το σίγουρο είναι ότι το DJ set θα είναι all around και άκρως καλοκαιρινό και θα σου είναι πολύ-πολύ δύσκολο να μη λικνιστείς. Θα ακούσεις από κιθάρες και beats μέχρι funk/soul και electro swing και θα γουστάρεις – γκαραντί.

Last but not least, έχει πολύ ωραία κοκτέιλ στη Botilia, αγαπητοί φίλοι. Σας το λέμε από πρώτο χέρι, ως θαμώνες (αφού πηγαίνουμε χρόνια στο νησί) και να είστε σίγουροι ότι τα έχουμε δοκιμάσει όλα. Με ένα πρόχειρο brainstorming καταλήξαμε ότι τα αγαπημένα μας είναι τα παρακάτω, οπότε κρατήστε σημειώσεις και θυμηθείτε μας όταν πάτε και τραβήξετε την πρώτη ρουφηξιά.

Zuca

Zuca

 

 

Melon-mas

Melon-mas

 

Zombie

Zombie

 

El Tigre

El Tigre

Kαι μια ομαδική για το καλό:

_ABL0201

Aυτά παίδες. Λογικά σας πείσαμε για το μέρος, εναλλακτικά μπορείτε να περάσετε μια βόλτα μόνοι σας και -όπως συμβαίνει στο 99% των καταγεγραμμένων περιπτώσεων – θα περνάτε μια βόλτα που θα κρατάει πολλές ώρες και για όλη την υπόλοιπη παραμονή σας στο νησί.  Άντε καλά να περάσετε και πολλά φιλιά από την όμορφη Αθήνα!

_ABL0169

Βotilia
Χώρα, Αμοργός

Τηλ:6936184321

 

Best of internet