Quantcast
guide ΦΑΓΗΤΟ

Τα Παγωτατζίδικα: Αν οι φίλοι σου κερδάνε στα μπάνια, εσύ μπορείς να τους κερδίσεις στα παγωτά

Τρεις πολύ δυνατές συμβουλές απο έμπειρους «αθηναίους του αυγούστου» για το που θα βρείτε το καλύτερο παγωτό


3 Αυγούστου 2017

Όπως γνωρίζουμε από παιδιά το καλοκαίρι είναι η εποχή του χρόνου όπου η στατιστική βασιλεύει. Όχι γιατί την χρωστάτε και την διαβάζετε για τον Σεπτέμβρη (ελπίζουμε) αλλά γιατί από μικροί μαθαίνουμε να μετράμε το πόσο γαμιστερό ήταν το καλοκαίρι μας με βάση τον πολύ σημαντικό άξονα Μπάνια/Παγωτά. Αν γυρνώντας από τις διακοπές μας και βρίσκοντας τους φίλους μας στο σχολείο διαπιστώναμε ότι αυτοί στις διακοπές τους είχαν σκοράρει, ας πούμε, 200 μπάνια και εμείς δεν είχαμε τόσα, καταφεύγαμε στο άλλο μέρος του άξονα για να τους κατατροπώσουμε. Ναι, αλλά πόσα παγωτά; Εγώ 300! τους λέγαμε και τους βουλώναμε.

Στο Luben Guide έχουμε φροντίσει φέτος το καλοκαίρι με τους οδηγούς μας και τους διαγωνισμούς μας να σας βοηθήσουμε να κάνετε τα μπάνια σας σε πολλούς υπέροχους προορισμούς. Για τα παγωτά όμως; Έτσι θα σας αφήναμε; Όχι φυσικά, γι’ αυτό ας δούμε τρία παγωτατζίδικα στα οποία πρέπει να φτιάξεις το σκορ σου, αν βρίσκεσαι εντός αττικής επικράτειας και τον Αύγουστο.

Iceroll

experience real ice cream

Έχεις δει ποτέ το φρέσκο γάλα να γίνεται παγωτό;Experience real ice cream#Icerollgr

Posted by IceRoll on Donnerstag, 5. Oktober 2017

Ξεκινάμε με το νέο πεντανόστιμο hype στο χώρο της παγωτοποιίας, αυτό που ακούει στο όνομα Iceroll. Αν είστε από αυτούς που αγαπούν το παγωτό, όπως εμείς, τότε ξέρετε ότι όταν λέμε αγάπη δεν μιλάμε για μια εφήμερη καλοκαιρινή ερωτική περιπέτεια αλλά για μια πολυετή σοβαρή σχέση. Λατρεύετε την υφή του παγωτού, την γεύση του, την δροσιά του, την δυνατότητα να συνδυάσετε χιλιάδες γεύσεις και παρότι θέλετε τη γουρουνιά θέλετε να ξέρετε ότι τα υλικά που θα βάλετε μέσα είναι όλα τους αγνά και απο πολύ καλές πρώτες ύλες.

Αν όλα αυτά ισχύουν για εσάς τότε δείτε το παραπάνω βίντεο και αμέσως μετά ετοιμαστείτε να τηλεμεταφερθείτε στη Γλυφάδα στο Iceroll για να δοκιμάσετε. Η επίλεκτη ομάδα του Luben Guide βρέθηκε εκεί στο μαγαζί που ανοίγει τις πόρτες του σε 10 μέρες, σε μια αποκλειστική δοκιμή και έμεινε με το στόμα ανοιχτό. Στο Iceroll οτιδήποτε καταλήγει στο κεσεδάκι σας έχει φτιαχτεί μπροστά στα μάτια σας, με 100% φρέσκο ελληνικό γάλα που αναμειγνύεται με οποιοδήποτε υλικό μπορεί να φτιάξει η φαντασία σας, από Super Foods μέχρι Oreo/Nutella και στη συνέχεια παγοποιείται μπροστά σας πάνω στην ειδική επιφάνεια. Στρώνεται σε ένα υπέροχο παγωμένο φύλλο για να δημιουργήσει ένα παγωμένο ρολλό, τραγανό και πεντανόστιμο.

Tip: Οι άνθρωποι του Iceroll έχουν φροντίσει για την τέρψη των ματιών και του ουρανίσκου σου αλλά νοιάζονται και για την υγεία και τα κιλάκια σας, γι’ αυτό κάθε συνταγή που θα δοκιμάσετε να ξέρετε ότι περιέχει αποκλειστικά αγνές ελληνικές πρώτες ύλες (οι άνθρωποι έχουν ελληνικό Dragon Fruit) και περιέχει περίπου το 1/3 της ζάχαρης που έχει ένα οποιοδήποτε παγωτό. Μπορείτε να φάτε τρία, χωρίς τύψεις. Και να τα μετρήσετε και στο σκορ σας κανονικά!

Ιceroll
Γιαννιτσοπούλου 2, Γλυφάδα
Facebook

Solo Gelato

Μια γευστική ιστορία που κρατάει τρεις ολόκληρες γενιές δε θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα με τα καλύτερα παγωτατζίδικα της Αθήνας. Από το 1951, όταν ο παππούς του Νίκου Χριστογεώργου παρασκεύαζε παραδοσιακό καϊμάκι σε ξύλινο καζάνι μέχρι και σήμερα που ο Νίκος χρησιμοποιεί τις συνταγές του παππού του παρασκευάζοντας τα παγωτά από την αρχή με διαλεχτές πρώτες ύλες, αυτή η οικογένεια φαίνεται να παίρνει πολύ ζεστά την υπόθεση του παγωτού. Έχετε υπ’ όψη ότι έξω πάμε καλά, μιας και μιλάμε για το καλύτερο παγωτό στην Ευρώπη, αφού βραβεύτηκε με την 1η θέση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα παγωτού που πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο το 2012.

Ο πρωταθλητής του ιταλικού παγωτού συνδυάζει τη γεύση με τα χαμηλά λιπαρά και τις αγνές πρώτες ύλες και μπορείτε να διαλέξετε πιο Ιταλικές ή πιο παραδοσιακές γεύσεις, από παραδοσιακό καϊμάκι με σαλέπι και μαστίχα Χίου, μέχρι σορμπέ σοκολάτας με κακάο Criollo, φιστίκι Σικελίας (100% IGP), φουντούκι Πιεμόντε (100% IGP) αλλά και άλλες δεκάδες απίθανες γεύσεις που σας περιμένουν να τις δοκιμάσετε κάθε εποχή του χρόνου. Επίσης, στο Solo Gelato, θα βρει κανείς ροφήματα κρύα ή ζεστά καθώς και μια ευρεία γκάμα ιταλικών και ελληνικών παραδοσιακών γλυκών όπως: cannoli Σικελίας με ρικότα, pavlova, cookies καρύδας αλλά και μπακλαβά χειροποίητο.

 

Solo Gelato

A.Παπανδρέου 44, Χαλάνδρι
210 6813622
www.sologelato.gr

Ninnolo

Το ξακουστό πλέον Ninnolo με τα χειροποίητα και κρεμώδη παγωτά του, τα οποία φτιάχνονται χωρίς κρέμα γάλακτος, ή βούτυρο, έχει κάνει τους πάντες να απορούν πως γίνεται κάτι να είναι τόσο διαολεμένα νόστιμο χωρίς να είναι τίγκα στα λιπαρά. Μόνο με φρέσκο γάλα από τη Φάρμα Στάμου, το οποίο μάλιστα παστεριώνεται στο κατάστημα, το Ninnolo έχει αφήσει το δικό του ποιοτικό και γευστικό στίγμα στους μύστες του παγωτού. Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται στο Ninnolo είναι φρέσκα και διαλεγμένα, όπως τα φρέσκα φρούτα που χρησιμοποιούνται για τα δροσερά σορμπέ.

Το Ninnolo, βέβαια, έχει κάτι περισσότερο από το συγκλονιστικό παγωτό, αφού εκεί θα σας σερβίρουν σπιτικές γεύσεις που θα σας θυμίσουν σπίτι, εάν φυσικά το σπίτι σας είναι κάπου στην Ιταλία και η μάνα σας έχει σπουδάσει το αντικείμενο. Χειροποίητα γλυκά ημέρας, πλούσιος μπουφές brunch τις Κυριακές και ό,τι καλύτερο έχει να δώσει γευστικά η Ιταλία σας περιμένει στο Ninnolo.

 

Ninnolo
Αγίου Δημητρίου 8, Κηφισιά
210 8012765
Facebook

Best of internet