Quantcast
guide ΦΑΓΗΤΟ

Στο ZAF θα πας και θα γίνεις ο απόλυτος ΜΑΧΗΤΗΣ του Brunch

Σαν να ήρθαν απ’ το «Survivor» καταβροχθίζουν οι Αθηναίοι αυτό το brunch


LUBEN CREW · 12 Ιουνίου 2017

Το γεγονός ότι οι συμπολίτες μας στον Άγιο Δομίνικο πεινάνε, δεν φαίνεται να επηρεάζει διόλου τους Αθηναίους που χωρίς κανένα αίσθημα συμπόνιας, γεμίζουν το ZAF στην πλατεία Αγίας Ειρήνης και καταβροχθίζουν το νέο του μενού.

 

Διάπλατα ανοίγουν τα στόματα τους για να χωρέσουν το Double Bacon Tower με χωριάτικο ψωμί, έναν πύργο από scrabbled eggs, τραγανό κυματιστό μπέικον, ζουμερά ντοματίνια και υπέροχη σάλτσα πέστο.

 

Όμως το θράσος δεν σταματά εκεί. Τα πράγματα είναι πολύ άσχημα και γι’ αυτούς που παρακολουθούν απ’ το σπίτι ή από τις οθόνες των κινητών τους: ένα τηγανητό αυγό ξεκουράζεται πάνω σε ένα στρώμα φρεσκοζυμωμένου μπιφτεκιού, τυλιγμένο με σπιτική σος ZAF και σκέπασμα από βελούδινο ψωμί μπριός. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν τη γεύση του!

 

 

Ακολουθούν βάφλες με πραλίνα και βανίλια Μαδαγασκάρης, pancakes αλμυρά και γλυκά με καραμελωμένη πανδαισία καρυδιών (όχι καρύδων). Κανένα έλεος! Και όσοι survivors ζουν ακόμα από το all star party που έγινε στις 26/5 για τα 5 χρόνια Zaf στο οποίο συμμετείχαν οι μεγαλύτεροι ραδιοφωνικοί παραγωγοί της πόλης (Εν Λευκώ, Ρepper, Βest, Join) σίγουρα μια πείνα παραπάνω θα την έχουν.

 

 

Πλατεία Αγίας Ειρήνης 8, 210 3236711

Facebook Page

ΥΓ 1. Αν είσαι ακόμα survivor μετά την δουλειά αργά το μεσημέρι η νωρίς το απόγευμα το zaf έχει μια ενημερωμένη λίστα από ελληνικά κρασιά ( όχι μεγάλη αλλά εύστοχη ) που μπορείς να συνδυάσεις με ποικιλίες τυριών και αλλαντικών ή αν είσαι πιο τολμηρός να δοκιμάσεις ένα New York sandwich ,ζεστό ή κρύο …. Εμείς ξεχωρίσαμε από τα κρύα το angus project : με φέτες από 100% μοσχαρίσιο κρέας , ρόκα παρμεζάνα και λάδι τρούφας και από τα ζεστά το chicken junky: με πολύχρωμες πιπεριές και ζουμερό φιλέτο κοτόπουλο.

 

 

 

ΥΓ 2. Αν όμως είσαι ….. νυχτερινός survivor καλό είναι να ξέρεις πως κάθε Τετάρτη στα decks είναι η Άννα Ανναστασιου ( PEPER radio ). Την Πέμπτη ο πιο τρελός DJ της Αθήνας που ακούει στο όνομα Xidis. Την Παρασκευή ο χαρισματικός Πάνος Βελουζος και το Σάββατο τα δικά μας παιδιά από το join radio Γιάννης Νταρδης & Μιρέλλα Κ . Στα dar decks παίζουν all time classic cocktails όπως negroni και aperoll spritz.

 

 

Best of internet