Quantcast
guide CINE CINEMA

H μαύρη κωμωδία DOUBLE DATE έρχεται στις Νύχτες Πρεμιέρας

H πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του Benjamin Barfoot αυτή την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στο Odeon Opera 1


Μαρίτα Αλημίση · 22 Σεπτεμβρίου 2017

Το Luben και οι  Νύχτες Πρεμιέρας σου δίνουν την ευκαιρία να κερδίσεις  5 διπλές προσκλήσεις για την ταινία Ραντεβού στα θυμαράκια / DOUBLE DATE του Benjamin Barfoot που προβάλλεται αυτή την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου και ώρα 22.30 στο Odeon Opera 1.

Ραντεβού στα θυμαράκια / DOUBLE DATE

Ην. Βασίλειο / UK, 2017, ΄Εγχρωμο / Color DCP, 90′  Αγγλικά / English

Ο Άλεξ υπόσχεται στον κολλητό του να τον βοηθήσει να χάσει την παρθενιά του πριν τα τριάντα. Η Κίτι και η Λούλου μοιάζουν με την τέλεια ευκαιρία όμως όλα γύρω τους παραείναι ιδανικά για να είναι αληθινά. Δυστυχώς για τον Άλεξ και τον Τζιμ, οι δύο κοπέλες έχουν μια αποτρόπαιη ατζέντα να τηρήσουν. Για τους περισσότερους, το αίμα και το σεξ δεν είναι οι καλύτεροι φίλοι. Αυτήν ακριβώς την αντίθεση, το «Double Date» την χειρίζεται επιθετικά, ακομπλεξάριστα και άκρως διασκεδαστικά. Γερές δόσεις μαύρου χιούμορ και μια κανιβαλική αντιμετώπιση του ερωτικού παιχνιδιού, συνθέτουν ένα αντι-ρομαντικό φιλμ εξωφρενικών καταστάσεων που μετατρέπει την αγωνία για την πολυπόθητη απώλεια της παρθενιάς σ’ ένα θανάσιμο κυνήγι γάτας και ποντικιού όπου ο αποκρυφισμός, η μαύρη μαγεία και τα κοφτερά μαχαίρια έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο. ν.σ.

Σκηνοθεσία / Director: Benjamin Barfoot

Σενάριο / Screenwriter: Danny Morgan

Φωτογραφία / DoP: Laura Bellingham

Μουσική / Music: Goat

Μοντάζ / Editor: Benjamin Barfoot

Ηθοποιοί / Principal Cast: Danny Morgan, Georgia Groome, Kelly Wenham, Michael Socha

BENJAMIN BARFOOT

Αυτοδίδακτος σκηνοθέτης από το Ντέβον της Αγγλίας, έχει εργαστεί σε MTV και Vice καθώς επίσης στο BBC, για λογαριασμό του οποίου γύριζε ντοκιμαντέρ. Το «Double Date» είναι η πρώτη του μεγάλου μήκους ταινία.

Ραντεβού στα θυμαράκια / DOUBLE DATE

ΚΥΡΙΑΚΗ 24/9

ΩΡΑ 22.30

ΟDEON OPERA 1 (Ακαδημίας 57)

 

Best of internet