Quantcast
the stream DAILY VIRAL

Σε αυτή την μπαφοπούλα 4 γραμμαρίων κρύβεται το πραγματικό νόημα του Thanksgiving

Το μπαφοδείπνο που δημιούργησε ένας αμερικανός επαγγελματίας στρίφτης είναι ίσως η Μόνα Λίζα των μπάφων


THE NEWSROOM · 24 Νοεμβρίου 2017

Toν ιδανικό τρόπο για να εορταστεί η ημέρα των Ευχαριστιών βρήκε ένας εμπνευσμένος καλλιτέχνης από το Portland των ΗΠΑ, ο οποίος βιοπορίζεται φτιάχνοντας premium DIY μπάφους κατά παραγγελία του Snoop Dogg, της Rihanna και άλλων. O μπαφογλύπτης Τony Greenhand, ο οποίος έχει φτιάξει μπάφους σε σχήμα Simpsons, ανανά, παγόνι με μπάφους για φτερά και άλλα τέτοια αριστουργήματα) έφτιαξε κάτι πολύ ταιριαστό για τη σημερινή μέρα: μια μπαφογαλοπούλα 4 γραμμαρίων.

Όχι ότι ο καλλιτέχνης, ο οποίος έχει εμφανιστεί στο CNN, το Playboy και τη Vogue είναι κανένας τυχαίος, αλλά αυτή τη φορά πραγματικά μεγαλούργησε. Μέσα σε δύο ώρες χρησιμοποιώντας joints, παπάδες και άλλα κατάφερε να αναπαραστήσει ολόκληρο το γεύμα των Ευχαριστιών με το πτηνό, ένα πιάτο, γέμιση, πιρούνια και άλλα.

Αυτή τη φορά μάλιστα ο Greenhand δημιούργησε για την πάρτη του, καθώς όπως διευκρίνισε το τελικό προϊόν προορίζεται για το καθιερωμένο δείπνο με την κοπέλα του. Είναι κάτι πολύ ταιριαστό για το συγκεκριμένο είδος καλλιτεχνικής δημιουργίας, το οποίο κρατάει μέσα όραμα του τη βασική μπαφοαρχή: να γυρνάει.

 

Best of internet