Quantcast

Ο τεράστιος Τζίτζι Μπουφόν δίνει σε οπαδό ένα δώρο με τον ιδρώτα του

Κάποιοι φλώροι θα έδιναν τη φανέλα τους, αλλά ο μεγάλος αρχηγός τα δίνει όλα

THE NEWSROOM

23 Νοεμβρίου 2017

Πολύ πρόσφατα γράφαμε για το τεράστιο Τζίτζι Μπουφόν, τον καλύτερο τερματοφύλακα που εμείς τουλάχιστον προλάβαμε να παίζει. O τεράστιος αυτός παίχτης πρόσθεσε χτες στο ματς της Γιουβέντους με τη Μπαρτσελόνα άλλο ένα μεγαλειώδες στιγμιότυπο στο μύθο του, κάνοντας ένα δώρο σε έναν οπαδό κυριολεκτικά με τον ιδρώτα του.

Κάποιος λιγότερο σπουδαίος παίκτης μπορεί να έδινε τη φανέλα, τη στέκα του ή ακόμη και τα παπούτσια του. Θα μπορούσε να υπογράψει μια μπάλα ή μια φανέλα. O Mπουφόν όμως αποφάσισε να δώσει στον οπαδό κάτι παραπάνω, κάτι που να έχει πάνω του κάτι από αυτόν τον ίδιο και του πέταξε το σορτσάκι του στην κερκίδα που καθόταν.

Αφού έκανε στον οπαδό αυτό το υπέροχο δώρο, ο Μπουφόν αποχώρησε ατάραχος για τη φυσούνα του αγώνα φορώντας μόνο το άσπρο old school σώβρακό του. Στο κάτω κάτω τι θα γινόταν, θα πήγαινε κανένας να του πει “τι κάνεις ρε μαλάκα Τζίτζι;”; Με αυτό το σκεπτικό, έφυγε σχεδόν κυριολεκτικά στ’αρχίδια του.

Η έκφραση του ανθρώπου που έλαβε αυτό το υπέροχο δώρο τα λέει όλα. Όταν η ζωή σου δίνει το σορτσάκι του Μπουφόν, βρες κάτι να το κάνεις.

 

Best of internet