Quantcast

Ο προπονητής του Αστέρα Εξαρχείων κάνει πρόταση γάμου στο γήπεδο και η κερκίδα το γλεντάει

Ο προπονητής της ομάδα μπάσκετ ανδρών του Αστέρα περίμενε το τέλος του ματς για να κάνει πρόταση και οι οπαδοί το πανηγύρισαν όπως πρέπει

THE NEWSROOM

1 Νοεμβρίου 2017

Ο Αστέρας Εξαρχείων είναι ένας σύλλογος με προσωπικότητα σε όλες τους τις όψεις, εντός κι ακόμη περισσότερο εκτός γηπέδου. Το ποδοσφαιρικό του τμήμα είναι πιο γνωστό αλλά και το τμήμα μπάσκετ που ονομάζεται Υπεροχή Εξαρχείων και αγωνίζεται στο Γ’ ΕΣΚΑ έχει στιγμές που θα ζήλευε ο κάθε σύλλογος.

Μια τέτοια ήταν και το σκηνικό που έγινε μετά από ένα ματς του τμήματος ανδρικού μπάσκετ. Ο προπονητής του τμήματος Δημήτρης Μαζαράκης έκανε πρόταση γάμου στην κοπέλα του με τη λήξη του παιχνιδιού. Ο προπονητής γνώρισε την αποθέωση από τους παίκτες και τους οπαδούς της ομάδας, με τύμπανο και καπνογόνα.

Οι οπαδοί βέβαια πανηγύρισαν τη στιγμή με ένα σύνθημα – διακριτική απειλή (στο κάτω κάτω μιλάμε για τον Αστέρα Εξαρχείων):

“Μαζαράκη ασ’τη βέρα, στην πορεία θα ξεχάσεις τον Aστέρα!”

H σκηνή αποτυπώθηκε σε βίντεο:

Το βίντεο μας έστειλε ένας από τους παίχτες της ομάδας. Να πούμε εδώ πέρα ότι με βάση τα όσα ξέρουμε για τον Αστέρα Εξαρχείων, οι οπαδοί του θα σκέφτονταν κάποιο σύνθημα ακόμη κι αν η κοπέλα του προπονητή του έριχνε άκυρο.

Best of internet