Quantcast

Στη Νάπολι γιόρτασαν τα γενέθλια του Θεού της Μπάλας όπως ακριβώς του αρμόζει

Kαπνογόνα, ένα εντυπωσιακό γκραφίτι και τα τεράστια μουστάκια του Ντιέγκο Μαραντόνα

THE NEWSROOM

31 Οκτωβρίου 2017

Δεν είναι τυχαίο πως το παρατσούκλι του Ντιέγκο Aρμάντο Μαραντόνα είναι D10S (δηλαδή Dios, Θεός στα Ισπανικά). Το θρυλικό δεκάρι της Εθνικής Αργεντινής υπήρξε τόσο τρόμος για τα αντίπαλα στόπερ όσο και είδωλο για τους οπαδούς των ομάδων για τις οποίες αγωνίστηκε (και έβγαλε μάτια).

Την πλέον ειδική θέση μάλιστα, ο Μαραντόνα την έχει στην καρδιά των οπαδών της Νάπολι στην Ιταλία. Η συμβολή του Ντιεγκίτο υπήρξε τεράστια στο να γίνει η Νάπολι μεγάλο όνομα στο ιταλικό ποδόσφαιρο και η ομάδα κέρδισε μαζί του όχι και λίγους τίτλους: δύο πρωταθλήματα, ένα κύπελλο Ιταλίας και ένα κύπελλο Ουέφα. Καθόλου άσχημα σε μια εποχή που το Καμπιονάτο φημιζόταν για το υψηλότατο επίπεδό του.

Είναι πολύ αναμενόμενο λοιπόν πως κάποιοι οπαδοί της Νάπολι ετοίμασαν κάτι ειδικό για τα 57α γενέθλια του Ντιέγκο Μαραντόνα.  Aς μην ξεχνάμε τι υποδοχή του είχαν κάνει όταν επισκέφτηκε τη Νάπολη το 1998:

Οι οπαδοί της ομάδας είπαν τα “χρόνια πολλά” στον θρυλικό παίχτη με τον τρόπο που ξέρουν οι οπαδοί: με ένα εντυπωσιακό γκραφίτι και ένα σόου με πυρσούς.

Αυτό πάντως είναι ένα εξαιρετικά εντυπωσιακό μουστάκι.

Δείτε το βίντεο με το pyroshow:

 

Best of internet