Quantcast

Τέλος στα συνθήματα των οπαδών της Μαν. Γιουνάιτεντ για το μέγεθος του πέους του Λουκακού

Θα ζητήσει από τους φιλάθλους της να σταματήσουν τα συνθήματα για τον Βέλγο επιθετικό, λόγω ρατσιστικού υποβάθρου

Ελευθέριος Γώγος

19 Σεπτεμβρίου 2017

Μεγάλο πλήγμα για τους οπαδούς  και φαν του Εμάνουελ Ολισαντέμπε που αρέσκονται σε στερεοτυπικά συνθήματα, καθώς ο οργανισμός “Kick It Out” που ασχολείται με τις κοινωνικές διακρίσεις στο ποδόσφαιρο έλαβε μέτρα για συνθήματα που ακούγονται συχνά τη φετινή σεζόν στο Old Trafford και αφορούν το πέος του Ρομελού Λουκάκου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του “Kick It Out”:

Ο οργανισμός  έχει ενημερωθεί για το υλικό της ρατσιστικής αναφοράς στο σύνθημα των φίλων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που ακούστηκε την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου. Οι στίχοι χρησιμοποιούνται είναι προσβλητικοί και ενέχουν διάκριση. Τα ρατσιστικά στερεότυπα δεν είναι ποτέ αποδεκτά στο ποδόσφαιρο ή στην ευρύτερη κοινωνία, ακόμα και αν προσπαθεί να υποστηρίξει έναν παίκτη.

 

To σύνθημα των οπαδών των “Κόκκινων Διαβόλων”  με τον ρυθμό από το “Made of Stone” των “Stone Roses” για την ακρίβεια έλεγε:

 

«Romelu Lukaku,

He’s our Belgium scoring genius,

He’s got a 24 inch penis,

Scoring all the goals,

B*****d to his toes»

Τόσο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όσο και η διοργανώτρια αρχή της Premier League ανακοίνωσαν ότι το ζήτημα αναμένεται να λυθεί άμεσα. Μάλλον όσοι ξανατραγουδήσουν το συγκεκριμένο σύνθημα θα περιμένουν άμεση τιμωρία.

Best of internet