Quantcast

Θρήνος για τους fan του Football Manager: Αλλάζει η μεταγραφική περίοδος στην Premier League

Συμφωνείτε με αυτή την απόφαση;

Ελευθέριος Γώγος

7 Σεπτεμβρίου 2017

Μέγα ξενέρωμα για τους σχεδόν όλους τους λιωσήδες του Football Manager. Βασικά δεν μιλάμε για εκείνους που ξεκίναγαν με ομάδα της 4ης Κατηγορίας της Ιταλίας με στόχο το 2046 να γίνουν πρωταθλητές Ευρώπης, αλλά για εκείνους τους “νορμάλ” παίκτες που ξεκινούσαν με μία νορμάλ ομάδα από τα πρωταθλήματα της Γηραιάς Αλβιώνας και σπαταλούσαν όλο το budget της ομάδας την τελευταία μέρα των μεταγραφών στις 31 Αυγούστου.

Πλέον και επίσημα αποφασίστηκε η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού στην Αγγλία να σταματάει λίγες ημέρες πριν ξεκινήσει η Premier League. Τι σημαίνει αυτό; Σύμφωνα με το έγγραφο της διοργανώτριας αρχής που έχει διαρρεύσει ήδη στο διαδίκτυο, η μεταγραφική περίοδος θα ολοκληρώνεται την τελευταία Πέμπτη πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος. Τη νέα σεζόν, λοιπόν, οι αγορές των ομάδων της Premier League θα ολοκληρωθούν στις 9 Αυγούστου.

 

Κάπως έτσι, οι αγγλικοί σύλλογοι θα πρέπει να διαμορφώσουν τα ρόστερ τους όσο το δυνατόν συντομότερο, ενώ τη νέα χρονιά θα βρουν όπως όλα δείχνουν αρκετές δυσκολίες για να ολοκληρώσουν τις μεταγραφές που επιθυμούν, καθώς υπάρχει και το Παγκόσμιο Κύπελλο στη Ρωσία.

Η αλλαγή της μεταγραφικής περιόδου έχει συζητηθεί εδώ και καιρό τόσο από την UEFA και την FIFA, όπως και σε ορισμένες χώρες ωστόσο η Premier League είναι η πρώτη διοργάνωση στην οποία πάρθηκε μια τέτοια απόφαση.

Που είναι τα ωραία χρόνια του Championship Manager 2001-02 που στην πρωτάθλημα της Αγγλίας μπορούσες να κάνεις μεταγραφές μέχρι και 6 βδομάδες πριν το τέλος της σεζόν

Best of internet