Quantcast

Ράντισαν με αγίασμα τα τέρματα του ΟΑΚΑ, λίγη ώρα πριν από το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό

ΑΕΚ – Άπιστοι 2-0 πριν ξεκινήσει καν η σέντρα

Ελευθέριος Γώγος

21 Αυγούστου 2017

Η ΑΕΚ υποδέxτηκε τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ για την 1η αγωνιστική της Super League Σουρωτή (ναι έτσι λέγεται φέτος το πρωτάθλημα) αλλά το μοναδικό πράγμα που κρατάμε από το παιχνίδι είναι το γεγονός ότι ο γενικός αρχηγός της ομάδας, (ό,τι και αν σημαίνει αυτό) Βασίλης Δημητριάδης έριξε αγιασμό και στις δύο εστίες.

Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα ο Βασίλης Δημητριάδης πήρε ένα μπουκαλάκι με αγιασμό μπήκε στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ και ευλόγησε τα δίχτυα από τις εστίες των γκολκίπερ, ρίχνοντας τους αγιασμό. Με αυτή την κίνηση ήθελε να δώσει μια έξτρα δύναμη στον τερματοφύλακα των Κιτρινόμαυρων, Γιάννη Ανέστη και να βοηθήσει τους άσφαιρους επιθετικούς που είχαν από πέρυσι να βάλουν γκολ σε επίσημο ματς.

Το «ορθόδοξο» κόλπο του Δημητριάδη έπιασε και η ΑΕΚ  ξεπέρασε χωρίς απώλειες το εμπόδιο του Παναιτωλικού στην πρεμιέρα της Super League. Με σκόρερ τους Αλμέιδα (14΄-πέναλτι) και Γιόχανσον (74΄) η Ένωση επικράτησε 2-0 στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ.

Πάντως με αυτή τη κίνηση η Αθλητική Ένωση της Κωνσταντινουπόλεως έδειξε στους αθεους τι θα συμβαίνει κάθε Κυριακή στο γήπεδο “Αγιά Σοφιά” στη Νέα Φιλαδέλφεια από το 2019.

Best of internet