Quantcast

Ανατροπή που θα ζήλευε και η Παρί πραγματοποίησε o Panathinaikos απέναντι στην Μπιλμπάο

Σε 6 λεπτά κατάφερε να φάει 3 γκολ και πλέον χρειάζεται μεγαλύτερο θαύμα και από μεγάλη πυραμίδα της Γκίζας

THE NEWSROOM

17 Αυγούστου 2017

Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε 2-0 της Αθλέτικ Μπιλμπάο, σκορπίζοντας ενθουσιασμό στη Λεωφόρο, αλλά κάτι οι ζέστες, κάτι τα πανηγύρια του Δεκαπενταύγουστου, ξέμεινε από δυνάμεις και οι Βάσκοι πέτυχαν σε έξι λεπτά την ολική ανατροπή (3-2).

Ο Παναθηναϊκος για 68 λεπτά τα έκανε όλα σωστά και η πρόκριση ήταν στο χέρι του. Όμως η κατάρρευσή του δεν πέρασε ανεκμετάλλευτη από την Αθλέτικ Μπιλμπάο, που πέτυχε τρία γκολ σε έξι λεπτά και πλέον κάνει τα πράγματα εξαιρετικά δύσκολα για τη ρεβάνς.

Στο 29′ ο Παναθηναϊκός δημιούργησε την πρώτη του και μοναδική μεγάλη ευκαιρία και σε αντίθεση με όσα έκανε κόντρα στην Καμπάλα, την έστειλε στο πλεκτό! Ο Λουντ μετά από σέντρα του Καμπέσας και κεφαλιά του Μολίνς μπήκε περιοχή και με το δεξί έγραψε το 1-0!

Στο 54′ μια ατομική ενέργεια του Λουντ έφερε ανισορροπία στην άμυνα της Αθλέτικ, η μπάλα έφτασε στον Καμπέσας και ο νεαρός εξτρέμ πυροβόλησε με το αριστερό για το 2-0!

Το τέρμα του Αντούριθ στο 68′ μείωσε το σκορ για τους Βάσκους και σε εκείνο το σημείο ο Παναθηναϊκός κατέρρευσε.  Στο 71′ ο Ντε Μάρκος έπιασε ξανά την άμυνα στον ύπνο για το 2-2 και στο 74΄ ο Αντούριθ με πέναλτι έφερε την ολική ανατροπή στο παιχνίδι.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη ψάχνει ένα ποδοσφαιρικό θαύμα την επόμενη εβδομάδα στο Μπιλμπάο.

Best of internet