Quantcast

Έτοιμοι να μακαιρωθούν φάνηκαν οι Μεϊγουέδερ και ΜακΓκρέγκορ στη συνέντευξη τύπου πριν τον αγώνα της χρονιάς

Ο Ιρλανδός μαχητής πέταξε μάλιστα τη σημαία της χώρας του στη μάπα του Αμερικάνου αντιπάλου του

THE NEWSROOM

13 Ιουλίου 2017

Το μεγάλο ματς ανάμεσα στον Κόνορ ΜακΓκρέγκορ και τον Φλόιντ Μεϊγουέδερ αποκλείεται να ερχόταν χωρίς κάποιου είδους ένταση. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 26 Αυγούστου και ενάμιση μήνα πριν ήδη οι πρώτες δηλώσεις δυναμιτίζουν το κλίμα.

Ο Ιρλανδός ΜακΓκρέγκορ o oποίος ως γνωστόν δεν είναι και ο πιο διακριτικός άνθρωπος του κόσμου ούτε λίγο ούτε πολύ είπε στον Μεϊγουέδερ πως δεν ξέρει να διαβάζει. Συμπλήρωσε κοροϊδεύοντας το παιδικό ντύσιμο και τη σχολική τσάντα του αντιπάλου του πάνω στο stage της συνέντευξης τύπου στο Τορόντο, καθώς ο ίδιος φορούσε κοστούμι. Συγκεκριμένα είπε πως ο Μεϊγουέδερ είναι 40 χρονών και ακόμη πηγαίνει με σχολική τσάντα.

Ο Αμερικανός Μεϊγουέδερ και η ομάδα του από την άλλη δε μίλησαν όσο ο ΜακΓκρέγκορ έδινε σόου. Όταν ήρθε η σειρά του, απάντησε στον Ιρλανδό πως αν είναι τόσο σίγουρος για τον εαυτό του, να ποντάρει πάνω στη νίκη του όλο το μισθό του.

Στη συνέχεια, σε άλλη μια κίνηση λεπτότητας και ευγενούς άμιλλας, ο ΜακΓκρέγκορ του πέταξε στη μούρη τη σημαία της Ιρλανδίας, όχι προφανώς για να τον προσκαλέσει να μείνει εκεί. Ο Μεϊγουέδερ δεν πτοήθηκε πάντως, χρησιμοποιώντας τη σημαία για να κάνει τη φάση του.

 

Το 6λεπτο βίντεο περιέχει όλα τα highlights:

Έτοιμοι για τους αρχαίους Ολυμπιακούς αγώνες οι δύο μαχητές. Ελπίζουμε τελικά το ματς να μην είναι μια απογοήτευση όπως ο αγώνας του Μεϊγουέδερ με τον Πακιάο.

(πηγή)

 

Best of internet