Quantcast

Ο Μέσι ανανέωσε το συμβόλαιο του με την Μπαρτσελόνα μέχρι το 2021

Η ρήτρα αποδέσμευσης του Αργεντινού παιχταρά είναι διαστημική

Γιώργος Τσαγκόζης

5 Ιουλίου 2017

Στην Μπαρτσελόνα όπως όλα δείχνουν θα κλείσει την καριέρα του ο Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός σούπερσταρ ανανέωσε το συμβόλαιο του με την ομάδα της Καταλονίας μέχρι το 2021.

Ο σύλλογος γιορτάζει την συνέχιση της συνεργασίας με τον παίκτη και την αφοσίωση του σπουδαιότερου ποδοσφαιριστή στην ιστορία του συλλόγου

Αναφέρει στην επίσημη ανακοίνωση της η ομάδα της Μπαρτσελόνα. Μια εξαιρετικής σημασίας ανακοίνωση, αν θυμηθούμε πόσοι μύθοι της μπάλας, έχουν φορέσει την φανέλα της.

Ο Μέσι φοράει τα χρώματα των μπλαουγκράνα από 13 χρόνων, από όταν το 2000 αποφάσισε να φύγει από την Αργεντινή  και τη Νιούελς Ολντ Μπόις και να ακολουθήσει το όνειρο του για μια παγκόσμια καριέρα. Ο 30χρονος πλέον παίχτης, όχι άπλα έκανε το όνειρο του πραγματικότητα άλλα κατάφερε να γίνει ένας ποδοσφαιρικός μύθος, κατακτώντας με την ομάδα του 4 Champions League και κερδίζοντας 4 φόρες την χρυσή μπάλα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα που είχαν κυκλοφορήσει από το πρωί της Τετάρτης, η ρήτρα αποδέσμευσης του θα φτάνει στο εξωπραγματικό ποσό των 300 εκατ.ευρώ, ενώ, οι απολαβές του, θα φτάνουν στα 40 εκατ.ευρώ το χρόνο!

πηγή 

Best of internet